Prima pagină » International » Melania Trump, primul interviu din ultimii ani. A spus cine se află în spatele celor două atentate la viața soțului ei

Melania Trump, primul interviu din ultimii ani. A spus cine se află în spatele celor două atentate la viața soțului ei

27 sept. 2024, 17:40,
Simona Ciobanu în International

Melania Trump a declarat miercuri, 25 septembrie, că este uluitor faptul că soțul ei a supraviețuit celor două tentative de asasinat și a dezvăluit că a fost furioasă după ce FBI a percheziționat casa lor din Florida.

În primul său interviu televizat din ultimii doi ani, fosta primă doamnă i-a spus co-gazdei emisiunii „Fox & Friends”, Ainsley Earhardt, că a fost șocată când l-a văzut pe soțul ei, fostul președinte Donald Trump, „pe podea” la un miting din Butler, Pennsylvania, pe 13 iulie, după ce a fost lovit de un glonț tras de un presupus asasin.

„Am alergat la televizor, am dat înapoi și am urmărit”, a relatat Melania, descriind reacția imediată după ce șefa ei de personal i-a confirmat că soțul ei era în siguranță, deși avusese loc un atac armat la miting.

„Când l-am văzut pe podea, nimeni nu știa încă ce se întâmplase”, a continuat ea. „Este terifiant când vezi asta și nu știi ce s-a întâmplat cu adevărat.”

Melania Trump se afla în New York în momentul atacului

Melania, acum în vârstă de 54 de ani, a spus că se afla în New York pe 15 septembrie, când soțul ei a fost din nou vizat, de data aceasta de un lunetist, în timp ce juca golf în apropierea proprietății Mar-a-Lago din Florida.

„L-am văzut la televizor”, a explicat ea, menționând că a contactat imediat pentru a verifica starea soțului ei și a aflat că era bine, grație intervenției rapide a Serviciului Secret.

„Ambele evenimente au fost cu adevărat miracole”, a declarat Melania. „Dacă te gândești bine, ceea ce s-a întâmplat pe 13 iulie a fost un miracol. Glonțul a trecut la o distanță foarte mică de capul soțului meu.”

Melania a adăugat că retorica liderilor din opoziție și din mass-media principală, care îl descriu pe Donald Trump ca o amenințare la adresa democrației, a contribuit la alimentarea unui climat toxic care a încurajat aceste atacuri. Ea a subliniat că acest tip de comportament trebuie să înceteze.

Întrebată despre raidul FBI din august 2022 la Mar-a-Lago, desfășurat în cadrul unei investigații privind păstrarea documentelor clasificate de către Donald Trump, Melania a spus că acest incident a lăsat-o „furioasă”.

„Da, m-a înfuriat foarte tare”, a afirmat ea, calificând acțiunea drept „o invazie a vieții private”. A povestit cum agenții FBI i-au cercetat garderoba, biroul soțului și chiar camera fiului lor, Barron.

„Am văzut lucruri neplăcute pe care nimeni nu ar trebui să le vadă”, a mărturisit ea. „Te enervezi pentru că nimeni nu ar trebui să treacă prin așa ceva. Cineva, nici măcar nu știu cine, a trecut prin lucrurile mele.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`