Prima pagină » International » Meghan Markle voia să se despartă de Prințul Harry! Care este motivul

Meghan Markle voia să se despartă de Prințul Harry! Care este motivul

31 ian. 2021, 09:27,
în International

Celebritățile nu pot să scape neobservate niciodată atunci când vine vorba de paparazzi, dar Meghan Markle chiar a suferit foarte tare din cauza unei fotografii cu mama sa.

De ce își dorea Meghan Markle să se despartă de Prințul Harry

Relația lui Meghan Markle cu mama sa a fost mereu extrem de apropiată. Potrivit unei cărți lansate anul trecut, numită ‚Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’, o anumită poză făcută de paparazzi a rănit-o foarte mult pe Ducesă.

În poze apare mama ei, Doria Ragland, făcând unul dintre cele mai normale lucruri, anume ducându-și hainele la o spălătorie. Totuși, pentru Meghan nu a picat așa de bine că mama sa a fost surprinsă în această ipostază, încât aproape s-a despărțit de alesul ei, Prințul Harry.

Autorii Omid Scobie și Carolyn Durand au explicat: „Mama lui Meghan, Doria, era urmărită constant. Când un tabloid a publicat o serie de fotografii ce o arătau în drum spre spălătorie, iar povestea era despre o femeie ce se luptă într-o parte famată din L.A., Meghan a rămas tăcută. Dar în spatele cortinei, ea era în lacrimi. Îngrijorat că s-ar putea să o piardă, Harry a încercat din toate puterile să o protejeze.”

Ducesa se temea pentru siguranța mamei sale

Totuși, în carte se explică faptul că Ducesa nu a vrut să detalieze ce a rănit-o așa de tare cu privire la poză. Nu este greu de ghicit totuși că Meghan ține extrem de mult la mama sa și este foarte protectivă cu ea, așa că, aparent, era gata să îi spună adio partenerului său pentru că se temea pentru siguranța Doriei, notează Uş Daily Report.

Deși ar fi interesant să o auzim pe Meghan vorbind de aceste povești, probabil nu se va întâmpla, căci aceasta a încercat să rămână extrem de discretă până acum.

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la reţelele de socializare

Prinţul Harry şi Meghan Markle au peste zece milioane de urmăritori pe Instagram şi cu toate acestea resping social media ca parte a noului lor „rol progresiv” în America. Potrivit unei surse apropiate cuplului cei doi nu plănuiesc să folosească social media pentru noua lor fundaţie Archewell şi este foarte puţin probabil să revină pe platformele de socializare.

Aceasta decizie vine după zile întregi de critici la adresa companiilor de social media pentru că i-a oferit o platformă președintelui Donald Trump, care a fost suspendat pe Twitter, Facebook și Instagram săptămâna trecută după ce a incitat mulțimea care a făcut pătruns în Capitoliu miercuri.

Ducele şi ducesa de Sussex ar fi luat această decizie şi fiind dezamăgit de „ura” cu care s-au confruntat în social media. Cei doi au încetat să mai folosească Instagram din aprilie 2020, când s-au retras din familia regală.

Principalul cont de socializare al lui Harry și Meghan a fost @sussexroyal pe Instagram, care are 10,4 milioane de adepți, dar nu are conținut nou din martie 2020.

Regina Elizabeth a II-a, prinţul Charles, prinţul Williams şi soţia acestuia Kate, precum şi alţi membri ai familiei regale britanice folosesc frecvent Instagram, Twitter şi Facebook pentru a-şi promova activităţile oficiale şi caritabile, potrivit news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *