Prima pagină » WoW! » Diverse » Meghan Markle și Prințul Harry. De ce nimeni nu o place pe ducesă?

Meghan Markle și Prințul Harry. De ce nimeni nu o place pe ducesă?

02 oct. 2020, 15:48,
în WoW!

Ducesa Dificilescu” şi „Me-Gain” sunt doar două dintre poreclelele date lui Meghan Markle. Angajaţii vechi din palatul regal nu au privit-o niciodată cu ochi buni pe actriţa americancă. Se pare că nici măcar Prinţul Philip, soţul reginei Marii Britanii, nu are altă părere. Așadar, opiniile despre Meghan Markle și Prințul Harry nu sunt tocmai cele mai bune.

Din momentul în care s-a anunţat căsătoria prinţului Harry cu Meghan Markle, au început să apară tot felul de zvonuri. Se părea că Meghan îi privea de sus pe toţi, tipa la angajaţi şi îi trata cu dispreţ. Foarte dezamăgit de comportamentul ei a fost bunicul soţului său.

Prințul Philip, conform biografului regal Ingrid Seward, nu a înţeles niciodată de ce ea nu a susţinut monarhia, precum a făcut-o el atunci când a renunţat la cariera în Marina. Se ştie clar că, din momentul încoronării Reginei Elisabeta, soţul s-a retras în umbră şi de acolo a sprijinit-o.

„Aşa cum obişnuia să îi spună Dianei, acesta nu este un concurs de popularitate, ci monarhia înseamnă că toţi membrii ei să lucreze împreună. Nu poate înţelege de ce ea nu s-a limitat la a-l susţine pe Harry în loc să-şi dorească să iasă în faţă şi să-şi facă auzită vocea”, afirma expertă regală.

Bunicul lui Harry este nemulţumit însă nu doar de Meghan, ci şi de Harry. Nu de puţine ori, acesta din urmă, prin declaraţii publice, a lăsat de înţeles că este greu să trăieşti în sânul familiei regale. Așadar, cuplul Meghan Markle și Prințul Harry au ieșit în evidență prin lucruri nu tocmai prea bune.

„După părerea lui Philip, Harry şi Meghan aveau tot ce-şi puteau dori: o casă frumoasă, un fiu sănătos şi o oportunitate unică de a avea un impact global graţie muncii lor caritabile”, a completat Seward.

Relaţia dintre Kate Middleton şi Meghan Markle

Se pare că cireaşa de pe tort, în ceea ce priveşte răceala dintre cei doi fraţi regali, a constituit-o relaţia cumnatelor. Lui Kate îi plăcea să meargă singură la cumpărături. Iar Meghan nu înţelegea de ce nu o invita, pentru că erau şi magazinele ei preferate.

„Meghan a trebuit să accepte că, deşi are titlul de ducesă, nu este căsătorită cu cel mai important bărbat de la palat. I s-a părut greu de acceptat că trebuie să locuiască într-o casă mai mică de pe domeniul Kensington, deşi lui Harry i-a plăcut. Ea era conştintă că Will şi Kate locuiau într-un complex de apartamente mult mai spaţios”, afirma o sursă citată. Informați se găsește în cartea „Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle”, scrisă de jurnalistul Tom Quinn.

„Meghan se purta ca şi cum era încă actriţă. Până la urmă, să fii parte din familia regală britanică cere un comportament care seamănă foarte mult cu interpretarea”, susţine un fost membru al echipei de PR de la palat.

„Atât Harry, cât şi William au fost predispuşi să-şi aleagă drept partenere femei sigure pe ele şi puternice, deoarece şi-au pierdut mama pe când erau atât de tineri”, susţine o altă sursă regală.

Iată un scurt video din ziua căsătoriei lui Meghan Markle și Prințul Harry:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`