Prima pagină » National » Mega-operatiune a trupelor speciale: 140 de perchezitii in 16 judete. Este vizata si o institutie publica
Mega-operatiune a trupelor speciale: 140 de perchezitii in 16 judete. Este vizata si o institutie publica

Mega-operatiune a trupelor speciale: 140 de perchezitii in 16 judete. Este vizata si o institutie publica

03 sept. 2019, 17:19,
Echipa BZI.ro, în National
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:707156;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Politistii din judetul Mures, sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, efectueaza, marti, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane, 140 de perchezitii, in 16 judete, la sediile unor firme, a unei institutii publice si la domiciliile unor persoane banuite de evaziune fiscala.

Descinderi DIICOT: Au ridicat 24 de persoane pentru trafic si consum de droguri

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Mures, cele 140 de perchezitii au loc in judetele Mures, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Covasna, Dambovita, Galati, Maramures, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu si Valcea.

"Din cercetari a rezultat faptul ca, in perioada 2017 -2019, reprezentantii unor societati comerciale din Mures si Brasov, avand ca obiect de activitate constructii, ar fi valorificat deseuri feroase si neferoase provenite din demolarea unor imobile si ar fi construit hale metalice fara documente legale. De asemenea, ar fi efectuat operatiuni comerciale cu animale vii fara a fi inregistrate in contabilitate si fara respectarea documentelor privind trasabilitatea acestora (…) Au fost puse in executare 10 mandate de aducere fata de persoanele banuite de savarsirea infractiunilor", a precizat IPJ Mures, intr-un comunicat de presa.

La perchezitiile efectuate sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Mures participa si politisti din cadrul inspectoratelor de politie judetene Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Covasna, Dambovita, Galati, Maramures, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu si Valcea, precum si luptatori din cadrul Serviciilor pentru Actiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *