Prima pagină » Local » Medicul rezident care a făcut praf un bolid de zeci de mii de euro în Bucium a fost condamnat la închisoare. Iată imaginile dezastrului – FOTO

Medicul rezident care a făcut praf un bolid de zeci de mii de euro în Bucium a fost condamnat la închisoare. Iată imaginile dezastrului – FOTO

30 iun. 2023, 02:00, 4 ,
Cosmina PUIU/Lucian SAVA în Local

Medicul rezident care a făcut praf un bolid de zeci de mii de euro în Bucium a fost condamnat la închisoare. Acesta avea o alcoolemie uriașă și a pus în primejdie viața a mai multor persoane

Abo Foul Mahdi este medicul rezident care a făcut praf un bolid de zeci de mii de euro în Bucium. Acesta avea o alcoolemie uriașă și, potrivit declarațiile martorilor care au văzut momentul, a condus haotic, părăsind carosabilul, intrând într-un stâlp. În pofida impactului deosebit de grav, bărbatul a scăpat cu câteva zgârieturi, iar iubita lui a ajuns în Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași și a stat câteva zile bune până și-a revenit complet, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Dosarul medicului a ajuns încă de atunci pe mesele instanței de judecată, iar zilele trecute a primit pedeapsa finală.

Medicul rezident care a făcut praf un bolid de zeci de mii de euro în Bucium a fost condamnat la închisoare

Martorii povestesc că s-a auzit o bubuitură puternică ce i-a speriat. Aceștia au afirmat că nu au văzut în zonă un asemenea eveniment și că se miră cum au scăpat cu viață cele două persoane care se aflau în mașină. Atunci s-a propus și admis arestarea lui pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat în arest la domiciliu.

„La data de 08.11.2022, ora 17.38, inculpatul a condus autoturismul, unde a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale, având o îmbibație alcoolică de 2.65 g/l în sânge – prima probă (la ora 18.54), respectiv 2.50 g/l – a doua probă (la ora 19.54), conform buletinului de analiză toxicologică nr. 2197/A din data de 09.11.2022, emis de I.M.L., și o alcoolemie teoretică de 2,85 g/l, conform Raportului de expertiză medico-legală din data de 28.11.2022, emis de I.M.L.

Mai exact, se reține că, în urma nerespectării distanței laterale față de un alt autoturism, s-a produs avarierea acestuia și proiectarea sa în alt autoturism, totodată fiind avariat și un al treilea autoturism, în urma efectuării manevrei de mers cu spatele de către inculpatul aflat la volan”, au spus judecătorii ieșeni.

Abo Foul Mahdi a fost condamnat la închisoare

În fața instanței de judecată, medicul rezident și-a recunoscut greșeala. Acesta a primit recent condamnarea definitivă, 2 ani de închisoare.

„În baza art. 336 alin. (1) C. pen, raportat la art. 396 alin. (2) și (10) C. proc. pen., condamnă pe la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În baza dispoziţiilor art. 404 alin. (4) lit. a) C. proc. pen., cu referire la art. 72 alin. (1) C. pen., constată că inculpatul a fost reţinut, arestat preventiv și arestat la domiciliu în prezenta cauză (de la 10.11.2022, la data de 07.12.2022, inclusiv).

În baza art. 91 alin. (1), dispune suspendarea sub supraveghere a executǎrii pedepsei aplicate prin prezenta sentinţă penală în sarcina inculpatului pe durata unei perioade de 3 ani, ce constituie termen de supraveghere pentru inculpat, conform art. 92 alin. (1) C. pen., şi care, potrivit art. 92 alin. (2) C. pen., se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, mai spun anchetatorii în legătură cu medicul rezident care a făcut praf un bolid de zeci de mii de euro în Bucium.

Comentarii
  • Alin, profesor

    Sper ca acest medic nu a terminat la facultatea x si zero …aia de medicina din Iasi care se se claseaza pe locul 1400 mondial din 500 universitati, cele mai bune 🤣🤣🤣
    Din cate stiu, la acea facultate prezenta la cursuri nu e obligatorie, iar examenele sunt tip grila, gen x & 0

  • Passerati bolid de lux :)))

  • @Dan stai chill ca acela e un Touareg model 2019. Nu valoreaza casa ta cat costa acea masina 🙂

  • @ptDan nu sunt fan imobiliare,nu detin imobiliare, dar nu uita, un imobil isi pastreaza valoarea , chiar si-o mareste pe termen lung, pe cand orice masina isi pierde valoarea cu fiecare an.
    asa ca fiarele , fiare raman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *