Prima pagină » Local » Medicul neurochirurg Lucian Eva nu și-a plagiat teza de doctorat! Președintele Academiei Române, prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop confirmă acest lucru – EXCLUSIV DOCUMENT

Medicul neurochirurg Lucian Eva nu și-a plagiat teza de doctorat! Președintele Academiei Române, prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop confirmă acest lucru – EXCLUSIV DOCUMENT

17 mart. 2021, 09:33, 1 ,
George Cristian, în Local

Conform deciziei luată de CNATDCU, medicul neurochirurg Lucian Eva nu şi-a plagiat teza de doctorat. Decizia este una oficială şi de necontestat.

În pofida fake news-urilor apărute în anumite zone din presă, CNATDCU a decis, după ample verificări, ca teza de doctorat pe care medicul neurochirurg Lucian Eva a făcut-o este una veridică şi nu poate intra sub incidenţa unei plagiaturi.

Medicul Lucian Eva nu şi-a plagiat teza de doctorat

Hotărârea luată de autorităţile care reglimentează este una cât se poate de clară şi elimină orice suspiciune asupra tezei de doctorat făcută de Lucian Eva. Din aceste considerente, Lucian Eva a scăpat de acuzaţiile că şi-ar fi plagiat lucrarea:

În temeiul prevederilor art. 170 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/20111, cu modificările şi completările ulterioare, Având în vedere prevederile art. 69 alin. 5 litera b) din H.G. 681/2011 privind aprobarea Codului studiilor universitare de doctorat, cu modificările şi completările ulterioare (…)

În temeiul concluziilor referatelor întocmite de către comisia de analiză a contestaţiei, CG al CNATDCU readmite contestaţia depusă de M.E.C şi respinge decizia Consiliului General al CNATDCU şi propune menţinerea de titlului ştiinţific de doctor în domeniul Meicina, atribuit domnul Eva L. Lucian pentru teza de doctorat cu titlul ” Tratamentul chirurgical în leziunile degenerative ale coloanei cervicale-Hernia de disc cervicală şi conferit prin Ordinul Ministrului. (…) se arată în decizia celor de la CNATDCU.

De altfel, decizia de neplagiat a fost luată cu o majoritate largă de voturi. Astfel, 19 din totalul de 21 de membri au votat pentru menţinerea titlului de doctor şi eliminarea oricărei suspiciuni de plagiat. Menționăm că decizia este una definitivă și irevocabilă.

Comentarii
  • A fost un om cu altul nui…Grigore
    ȘI vrând să-i mulțumească,
    A început ca să i-o suga…
    Asa i-a dat de gust și a vomat o săptămână…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *