Prima pagină » National » Medicul Monica Popa a răbufnit după ce pe rețelele de socializare circulă imagini cu ea și cu un medicament minune
Medicul Monica Popa a răbufnit după ce pe rețelele de socializare circulă imagini cu ea și cu un medicament minune

Medicul Monica Popa a răbufnit după ce pe rețelele de socializare circulă imagini cu ea și cu un medicament minune

24 ian. 2022, 14:21,
în National

Medicul Monica Pop susține faptul că pe rețelele de socializare circulă imagini cu ea și cu un medicament minune care ar ajuta la slăbit. Aceasta critică administratorii rețelei de socializare pentru că permit crearea unei reclame fără acordul persoanei care apare în ea.

Monica Pop este un medic olftamolog care a apărut în spaţiul public, în ultima vreme, ca având poziționări contrare autorităților medicale pe subiectul pandemiei de COVID-19.

Medicul Monica Pop, reacție după ce pe rețelele de socializare circulă imagini cu ea și cu un medicament minune

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, medicul Monica Pop afirmă faptul că este incredibil cum pe platformă circulă imagini cu ea și cu un medicament minune care promite rezultate uimitoare pentru persoanele care vor să slăbească. Aceasta a menţionat faptul că nu și-a dat acordul de a apărea în aceste reclame și consideră de joasă speță că cineva se folosește de imaginea ei pentru a face reclame înşelătoare. Aceasta a mai precizat faptul că postările cu pricina au sute de reclamații și raportări iar administratorii rețelei de socializare nu au luat nicio măsură în acest sens:

„POVESTEA DE PE FB CU SLĂBITUL, INTERVIUL CU MINE, AŞA-ZISELE „MEDICAMENTE”, RECLAMELE, TOTUL E O ÎNȘELĂTORIE ORDINARĂ!!! E posibil ca fb să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul şi depresiile obezilor şi consecinţele lor??!! Aceşti ne-oameni se bazează pe naivitatea şi frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slăbi cu mizeriile de pastile, soluţii, lichide, etc, c toxice şi periculoase, inventate de ei pentru a obţine bani nemunciţi! Oribil!

DACĂ AR EXISTA MEDICAMENTE DE SLĂBIT, AR MAI EXISTA APROAPE UN MILIARD DE GRAŞI PE PLANETĂ??!!

NU, DESIGUR! E LOGIC, NU ???!!!

NEMERNICII CU INVENŢIILE LOR JOSNICE, FĂRĂ VREO LEGĂTURĂ CU SCĂDEREA ÎN GREUTATE, DIMPOTRIVĂ, NU TREBUIE RESTRICŢIONAŢI DE FB? NUMAI CEI CARE SCRIU CE NU CONVINE UNORA?!

AU SUTE DE RECLAMAŢII ŞI DE RAPORTĂRI!!! FĂRĂ REZULTAT! NU E PRIMA DATĂ ABORDAT ACEST SUBIECT! LA FEL ŞI DESPRE UNELE INVENŢII DE MEDICAMENTE PREZENTATE CA „MIRACULOASE” PENTRU DIFERITE BOLI : CANCER, DIABET, HIPERTENSIUNE,!!! ETC! DE CE PERMITEŢI AŞA CEVA? LA OAMENI V-AŢI GÂNDIT?????!!!!!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

Medicul Monica Pop, o apariție constantă în presă și în televiziune

Monica Pop este un medic oftalmologic din București care înregistrează apariții constante în presă și în televiziune. În ultima perioadă, medicul s-a făcut remarcat prin luarea de poziții împotriva autorităților sanitare și nu numai. De exemplu, în urmă cu ceva timp, Monica Pop avertiza autoritățile asupra faptului că persoanele vaccinate infectează la fel de mult ca persoanele nevaccinate:

„Vine vremea când cei care au făcut afirmaţii neadevărate privind pandemia cu tot ce presupune ea, vor plăti, vor fi răspunzători în faţa legii şi a oamenilor! la fel şi cei care au împiedicat pacienţii ceilalţi să ajungă la timp la un act medical necesar! mulți s-au stins!

MOTIVELE?! GREU DE ÎNŢELES !

Unii, ştiau şi ştiu că nu e ok ce spun şi ce fac, alţii din lipsă de cunoștințè ,unii prost sfătuiți! Alţii… !

Exemple : „vaccinaţii nu se îmbolnăvesc şi nu transmit!” „Vaccinaţii sunt protejaţi, nu e nevoie să mai poarte măşti!””Ei pot participa în colectivități”! etc, etc, etc!

Din certificatul verde, sunt doar 2 afirmaţii corecte: -Test recent

-Cei trecuţii prin boală

NU cei vaccinaţi, care se pot infecta şi pot transmite boala. Mai ales că, fiind vaccinaţi, cei mai mulţi fac forme mai ușoare, unii chiar asimptomatice iar, dacă se infectează, nici nu ştiu că sunt bolnavi şi nu se izolează, aşa cum ar trebui. Şi îi pot îmbolnăvi pe toţi!Cine ia vreo măsură dacă nu are mai nimic? Sau, chiar nimic?!”, scria Monica Pop pe Facebook.

Aceasta a mai dezvăluit recent faptul că sunt zeci de bolnavi care sunt ținuți în frig în spitalele din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *