Prima pagină » Cultural » Medicul lui Shannen Doherty, despre ultimele clipe din viața actriței. “Nu era pregătită să plece pentru că iubea viața”

Medicul lui Shannen Doherty, despre ultimele clipe din viața actriței. “Nu era pregătită să plece pentru că iubea viața”

18 iul. 2024, 08:50,
BZI.ro, în Cultural

Medicul lui Shannen Doherty a făcut dezvăluiri despre ultimele clipe din viața actriței. Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile din „Beverly Hills, 90210” și „Charmed”, a decedat la 53 de ani, după o luptă cu cancerul.

Dr. Lawrence D. Piro a oferit informații despre ultimele sale momente.

Medicul lui Shannen Doherty, despre ultimele clipe din viața actriței

Shannen a menționat de multe ori că Dr. Lawrence D. Piro, oncologul ei, i-a oferit un sprijin imens. După moartea actriței, Piro a declarat pentru revista People că s-au înțeles imediat. Relația lor a fost foarte bună până la sfârșitul vieții lui Doherty.

“Uneori se întâmplă pur și simplu. Vibrația este potrivită și vă înțelegeți reciproc și înțelegeți ce înseamnă gândurile ca și cum v-ați fi cunoscut de ani de zile înainte de acea întâlnire. Așa a fost pentru noi când ne-am întâlnit prima dată și așa a fost până la final’, a mai spus medicul pentru sursa menționată.

Doctorul a subliniat că, deși starea actriței era precară, ea a dorit să urmeze tratamentul până la final și să facă tot ce era posibil pentru a supraviețui.

“Ultima conversație pe care am avut-o, ea era în curs de realizare a faptului că lucrurile au luat o întorsătură destul de semnificativă.

Conversația a fost despre iubire și sprijin, despre grijă și despre a lupta în continuare. Voia să continue să urmeze tratamentul și să lupte, chiar dacă starea ei fizică se înrăutățise puțin. Și așa am făcut’, a mai povestit medicul oncolog.

Cine a fost alături de îndrăgita actriță, în ultima perioadă

Piro a adăugat că actrița era o luptătoare incredibilă și că renunțarea nu era o opțiune pentru ea. În ultimele două săptămâni, Shannen Doherty și-a continuat lupta și a primit un sprijin suplimentar.

În ultimele ore de viață, actrița a fost înconjurată de cei dragi. Piro a menționat că ea se afla într-un loc în care se simțea confortabil.

“În ultimele ore, ea se afla într-un loc în care se simțea foarte bine, dormea și era în tranziție și era înconjurată de unii dintre prietenii ei foarte apropiați.

Camera era înconjurată de un grup select de prieteni care îi ofereau multă grijă și sprijin. A fost sumbru și trist, dar frumos și iubitor. Cel mai greu lucru a fost că ea nu era pregătită să plece pentru că iubea viața”, a adăugat dr. Lawrence D. Piro.

Medicul lui Shannen Doherty a fost ca un confident pentru îndrăgita actriță care s-a stins din viață la doar 53 de ani. Deși a luptat mai mulți ani cu nemiloasa boală, într-un final cancerul ajunsese într-o fază mult prea avansată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *