Prima pagină » Local » Medicul ieșean Oana Mihailovici a ajutat la nașterea unui copil prematur alături de personalul de la ISU Suceava

Medicul ieșean Oana Mihailovici a ajutat la nașterea unui copil prematur alături de personalul de la ISU Suceava

11 ian. 2023, 14:05, 1 ,
în Local

Marți noapte, 10 ianuarie, a avut loc ă intervenție și o colaborare impresionantă a medicului ieșean Oana Mihailovici și personalul de la ISU Suceava. Cadrele medicale au ajutat la nașterea unui copil prematur de 35 de săptămâni.

Mama, o tânără de 27 de ani din Suceava, a născut un băiețel.

„Medicul de la UPU – Smurd Iasi dr. Oana Mihailovici s-a aflat azi-noapte în gardă pe mașina de Terapie Intensivă SMURD Suceava împreună cu asistenta medicală din UPU Suceava și paramedici de la ISU Suceava au asistat la nașterea unui bebe prematur 35 săptămâni în orașul Suceava, la o tânără de 27 de ani.

Bebe băiat a avut la naștere scor 6 dar s-a corectat după ce l-a aspirat și ventilat cu masca și balon”, a transmis prof. univ. dr. Diana Cimpoeșu – medic șef UPU Spitalul “Sfântul Spiridon” Iaşi.

 

 

Comentarii
  • Trebuia sa faca altceva adica, nu asta e job-ul pentru care ia bani frumosi? Aaaaa… de obicei stau si se uita cum se vaita oamenii…da aveti dreptate…e mare lucru ca si-a facut treaba. Sa ii dea D-zeu sanatate si o viata frumoasa baietelului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`