Prima pagină » Titlurile zilei » Medicul ieșean care face furori pe Instagram! Tatiana Constantinescu își uimește încontinuu fanii cu postările de pe TikTok!

Medicul ieșean care face furori pe Instagram! Tatiana Constantinescu își uimește încontinuu fanii cu postările de pe TikTok!

08 iun. 2022, 02:00, 4 ,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Tatiana Constantinescu, renumită în mediul online sub numele Tatiana TFF, are 26 de ani, este medic stomatolog rezident la protetică dentară, dar este extrem de pasionată de fotografie și de tot ceea ce ține de partea vizuală și chiar socială a acestui hobby. Pe durata liceului și în timpul facultății, tânăra a împletit studiul intens cu principalele sale pasiuni: fotografia și scrisul. În prezent, prin intermediul Instagram, are colaborări cu diverse brand-uri naționale și internaționale, social media aducându-i venituri frumoase.

Pe blogul său, Tatiana scrie despre cele mai frumoase și mai „instagramabile” locuri din Iași, orașul său natal, dar și despre alte destinații de vacanță pe care le-a vizitat, precum Disneyland, Londra, München, Portugalia, Polonia și Malta. De asemenea, tânăra are foarte multe articolele dedicate fashion-ului, împărtășind cu cititorii săi secrete din lumea industriei de beauty. În viitor, tânăra plănuiește să posteze mai mult pe TikTok, unde le poate oferi tinerilor sfaturi în ceea ce privește sănătatea dentară.

Tatiana Constantinescu: „Aveam sedințe foto diverse, am avut și expoziții de fotografie, dar și publicații în reviste”

Tatiana a descoperit fotografia în timpul anilor de liceu, iar de-a lungul timpului a avut numeroase ședințe foto și chiar și expoziții proprii. În prezent, aceasta își fructifică acest talent prin postările regulate de pe Instagram, https://www.instagram.com/tatianatff.ro/, și de pe blog, https://tatianatff.ro.

„Pasiunea pentru social media/blogging a venit oarecum firesc. În liceu iubeam să scriu, mergeam la toate olimpiadele de limba română și scriam eseuri în neștire. De asemenea, tot din liceu mă apucasem de fotografie. Era încă o ramură proaspătă pe piața românească, aveam sedințe foto diverse, am avut și expoziții de fotografie, dar și publicații în reviste. Cu trecerea timpului și implicit cu admiterea mea la medicină, nu m-am mai simțit atât de inspirată de acest domeniu și am îmbinat cumva cele două descrise mai sus și așa a apărut pasiunea pentru blogging și Instagram”, povestește Tatiana.

Deși îi place foarte mult ceea ce face în mediul online, Tatiana susține că nu ar renunța niciodată la stomatologie pentru social media.

„Nu vreau să renunț la stomatologie, pentru că îmi place meseria mea de bază și aș vrea ca social media să rămână hobby-ul meu”, adaugă tânără.

Are colaborări cu diverse brand-uri naționale și internaționale

Tatiana Constantinescu crede că stomatologia are foarte multe lucruri în comun cu social media, ambele domenii presupunând interacțiune cu un număr mare de persoane din medii extrem de diverse. Pe lângă postările de fashion, lifestyle sau travelling, Tatiana alocă un loc special postărilor pe teme medicale, considerând că românii au mare nevoie de educație în acest sens.

„Stomatologia are multe asemănări cu mediul online, partea socială le unește într-un mod armonios. În plus, de când am absolvit, am introdus meseria mea și pe Instagram, în rubrici dedicate educației stomatologice/medicale. Pe viitor aș vrea sa fiu mai prezentă cu partea de stomatologie în mediul online pentru că România are nevoie acută de educație medicală și mi-aș dori să postez mai mult pe TikTok, pentru că este o platformă cu o evoluție remarcantă și cred că merită investit timp în ea”, precizează tânăra stomatolog.

Tatiana iubește să scrie despre orice o pasionează, nu poate încă alege pe ce domeniu să se axeze. Tânăra are diverse colaborări atât cu brand-uri locale, cât și cu brand-uri internaționale, fapt care, bineînțeles, că o bucură, reușind astfel să-și rotunjească veniturile.

„M-am întrebat adesea ce domeniu mă pasionează mai mult, dar nu am găsit un răspuns concret. Fiecare ramura (stomatologie, fashion, lifestyle) are farmecul ei și nișa ei de oameni, nu aș putea alege o favorită. Mă bucur de colaborări atât cu brand-uri locale, naționale, cât și internaționale, iar pentru asta sunt recunoscătoare”, conchide Tatiana Constantinescu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *