Medicul ginecolog Alecsandrescu a organizat o expoziție deocheată cu pacientele sale la domeniul pe care îl are la Miroslava: „Punem mâna la ochi copiilor când trecem pe lângă casa dumnealui” – FOTO

13 nov. 2023, 02:00
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Un bărbat din comuna ieșeană Miroslava s-a autodeclarat medic ginecolog și a decorat o mare parte din curtea sa cu fel de fel de obiecte. Acesta a organizat o expoziție deocheată, lucru care nu îi mulțumește neapărat pe vecini

Nicu Alecsandrescu este un bărbat trecut de prima tinerețe, care are o pasiune aparte. Acesta a decorat curtea casei sale, din Horpaz, cu fel de fel de obiecte. Mașinile urcate pe garaj, manechinele dezbrăcate la poartă și fel de fel de pancarte cu mesaje deocheate sunt doar câteva dintre lucrurile care se pot observa din stradă.

„Lumea îi spune, pe aici, Nicu ginecologul, pentru că el a scris în curte că este medic ginecolog. A început să adune tot felul de obiecte după moartea părinților… Asta este pasiunea lui, a făcut un fel de muzeu. Nu știu de unde aduce toate chestiile astea… Are mai multe manechine, femei, sunt pacientele lui, probabil. Noi ne-am obișnuit cu expoziția din curtea sa, dar sunt mulți oameni care nu stau în zonă și se opresc să facă fotografii. Este pasiunea lui, până la urmă. Mai are doi frați care locuiesc în zonă, dar doar el are așa ceva în curte”, a spus un vecin de-al bărbatului.

Nicu Alecsandrescu a organizat o expoziție deocheată la el în curte

În timp ce unii vecini se amuză când trec pe lângă casa bărbatului, alții spun că totul este exagerat. De regulă, femeile se rușinează când văd ce se află în curtea lui Nicu ginecologul.

„Este în curte la el, nimic de zis, dar sunt multe lucruri cu tentă sexuală… Eu pun mâna la ochi copiilor când trec pe lângă poarta lui… Unele lucruri sau mesaje pe care le are scrise în diverse locuri sunt amuzante, dar sunt multe și vulgare… Ne-am obișnuit cumva, dar tot cred că nu este chiar normal ceea ce face”, a spus o femeie care locuiește în zonă.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu Nicu Alecsandrescu, însă acesta nu a fost de găsit. Vecinii spun că uneori pleacă de acasă de dimineață.

„Nu stă acasă prea mult. Are un scuter, merge în oraș cu el și vine seara. Cred că de prin oraș aduce și toate lucrurile pe care le pune prin curte”, a completat un alt vecin.

Trebuie precizat că unele mesaje pe care le are scrise pe tot felul de obiecte sunt inspirate din viața cotidiană. Nicu pare un adevărat comediant, dacă ne-am lua după „zicalele” de peste tot.

„Sunt plecat la cimitir (viu)”, „Băiat cu ulei, caut fată cu tigaie” sau „Sunt plecat cu sorcova”, sunt doar câteva mesaje care îi fac pe trecători să râdă. Desigur, mai sunt și altele, însă acelea nu pot fi relatate. Cert este că Nicu Alecsandrescu a organizat o expoziție deocheată chiar la el în curte.

Comentarii
  • Shimon Klein

    Vai, din nou „pudibonderia’ romaneasca ii face pe cetateni sa se indigneze de niste manechine si lozinci cam nesarate, dar cu o vaga conotatie „rusinoasa”. Bine ca nu ne e rusine ca suntem pe primul loc in Europa la adolescente gravide si copii abandonati. De aceea Romania a devenit tinta pentru „familiile” de pidosnici si pedofili, are prea multi copii institutionalizati, care ar face deliciul dezaxatilor EuroAtlantici. Si atunci cetatenii vor intoarce capul cetatenii oripilati, cand se va legaliza adoptia copiilor catre „familiile’ neconventionale?

  • Omu-i paliu rău, nici Socola nu-l primește, bine zice că e dus cu sorcova dar aveți grijă, poate fi un alt Dincă de Caracal.

  • Dați-i foc la curte, îi spală pompierii mizeria cu furtunele.

  • Jur ca inainte nu erau atat de multi nebuni !
    Oriunde intri intr-o colectivitate fara conduita, cam la 12 oameni, unul e dus.

  • Sa vezi cati o fac pe nebunii si iau pensii pe caz de spagă, pardon, de boală.

  • Măcar la bloc nu vezi așa ceva.

  • Cu-i nu-i place sa nu se uite.

  • Și? Oricum nu se înțelege nimic din acele fotografii făcute cu degherotipul cu care a fost imortalizată Cucoana Chirița. Sunteți penibili, ca întotdeauna!

  • preafericitu prea obositu preasmecheritu n u din romania

    mamele sa puna copii sa se uite la ele cum fumeaza cum umbla cu titele afara cu fuste scurte sa vada copii curu si tita lu mama cum umbla bete pe drum injjurind si blestemind invatati copii sa aprecieze munca omului

  • preafericitu n u

    pentru doamnele si domnii care a comentat urit la adresa preafericitului n u am sa l trimit pe bunul meu preten putin sa va lase o bomba pe casa cele care aveti casa si pentru domnul care a spus sai dea foc sasi traga un glont in cap

  • De la atâta izdă sa dus pe ula…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *