Prima pagină » National » Medicul Flavia Groșan, mesaj dur: „Voi, cei care muriți de grija mea…”

Medicul Flavia Groșan, mesaj dur: „Voi, cei care muriți de grija mea…”

22 mart. 2021, 09:18,
în National

Medicul Flavia Groșan a transmis un mesaj dur în mediul online după ce a devenit ținta mai multor ironii și comentarii răutăcioase. Bihoreanca susține că salvează oamenii și că are un mare succes în acțiunile pe care le conduce.

Aceasta i-a invitat pe contestatarii săi să vină la cabinet pentru a vedea cum se întâmplă totul.

Medicul Flavia Groșan, mesaj dur pentru contestatarii săi

Printre contestatarii medicului s-au numărat jurnalistul Cristian Tudor Popescu și polițistul Marian Godină.

Mesajul medicului Flavia Groșan este unul dur: „Voi, cei care muriți de grija mea, haideți azi și mâine în cabinetul meu să vă arăt cum salvez oameni. Chiar aș avea mare nevoie de ajutor. Eu fac consultul, cum numai eu știu să-l fac, iar voi să vă ocupați cu transmiterea documentelor medicale. Ce ziceți?

PS Uite cum se învârte roata. Ehe, când eram eu invitată în secțiile ATI…”

Flavia Gorsan susține că va fi nevoită să se apere în fața Colegiului Medicilor, unde a fost chemată după ce a afirmat că a vindecat 1.000 de bolnavi de COVID cu tratamentele sale.

„Ieri vă spuneam de logistica unui studiu clinic. Dar realitatea este acum și aici. Așadar, hai să ne facem logistica zilei de mâine, când sunt chemată la audieri la Colegiul Medicilor. Vă propun ca toți cei care v-ați programat mâine după amiază la cabinet și consulturile online seara să le amânăm pe sâmbăta, exact la aceeași oră. Știu că am rămas în urma cu online-ul. O să mă străduiesc să vă aud pe toți.

PS Vă rugăm să ne anuntați dacă renunțați la programare. Mulțumim.”, și-a încheiat seria de mesaje medicul bihorean Flavia Groșan.

Cine este medicul Flavia Groșan

Flavia Groșan este mama unei tinere de profesie IT-ist, de care este foarte mândră. Pagina ei de Facebook este plină cu poze în care apare fiica ei care se numește tot Flavia. De asemenea, doctorița Groșan este soacră și bunică.

Ginerele ei, Alex, este de profesie IT-ist, iar medicul pneumolog este din cale afară de mândră de alegerea fiicei ei. Flavia Groșan este căsătorită și are și un nepoțel pe nume Boris. Copilul trăiește cu părinții lui în Londra, iar doctorița Groșan îi vizitează uneori, fapt care relevă tot din postările sale de pe rețeaua de socializare.

Boris a reînceput școala. A dus cu el trusa pentru experimente chimice să o arate colegilor. La mulți ani, cercetătorul lui buni!, a postat doctorița Groșan pe Facebook, pe 1 martie.

Medicul penumolog din Oradea postează foarte des poze cu fiica și ginerele ei, ambii IT-iști, așa cum spuneam mai sus.

Are mama doi IT-iști. De top. Doamne, cât pot să fiu de mândra de ei! Ce copii minunați! Astăzi au nunta la Palat! Fratele ginerelui meu se căsătorește.

Care este schema de tratament prescrisă de dr. Flavia Groșan

Schema propusă de medicul Flavia Groșan este una simplă și ieftină.

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! În general, feedback-ul este bun de la pacienții mei.”

Medicul Flavia Groșan a transmis un mesaj dur în mediul online după ce a devenit ținta mai multor ironii și comentarii răutăcioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`