Prima pagină » Actualitate » Medicul Emilian Imbri trage un semnat de alarmă referitor la varianta Delta de COVID-19: În Terapie Intensivă sunt internate persoane tinere şi nevaccinate
Medicul Emilian Imbri trage un semnat de alarmă referitor la varianta Delta de COVID-19: În Terapie Intensivă sunt internate persoane tinere şi nevaccinate

Medicul Emilian Imbri trage un semnat de alarmă referitor la varianta Delta de COVID-19: În Terapie Intensivă sunt internate persoane tinere şi nevaccinate

05 aug. 2021, 13:02,
George Cristian în Actualitate

Într-o apariţie în spaţiul public, medicul Emilian Imbri menţionează faptul că varianta Delta a COVID-19 este mult mai periculoasă decât celelalte tulpini. Medicul menţionează faptul că deja în Terapia Intensivă de la Spitalul Victor Babeș sunt internate persoane tinere şi nevaccinate.

Medicul Emilian Imbri nu este singura voce care atenţionează asupra faptului că numărul infectărilor este mare, managerul Spitalului Victor Babeș a menţionat acelaşi lucru

În Terapiile Intensive ajung tineri infectaţi cu COVID-19 nevaccinaţi

Emilian Imbri declară faptul că la ora actuală, în Terapia Intensivă a Spitalului Victor Babeș din București ajung numeroşi tineri care nu sunt vaccinaţi.

”Încep să apară cazuri noi, multe, la persoane tinere și nevaccinate. În spitalul ”Victor Babeș” în momentul de față, în secția de Terapie Intensivă care e doar Covid, sunt persoane tinere și sunt nevaccinate. De ce nu se vaccinează oamenii… Eu spun sincer că acum mai mult decât să mă uit un pic în jur și să mă întreb și eu atunci când ai, față de alte țări din jurul nostru, toată gama de vaccinuri, deci poți să alegi, să îl ceri pe cel pe care ți-l dorești… România a ajuns să vândă și să facă și acte de caritate și să doneze vaccinuri în zone mai puțin fericite din acest punct de vedere.

Medicii sunt transformaţi în persoane care fugăresc oamenii şi îi obligă să facă vaccinul

În continuarea intervenţiei, medicul Emilian Imbri menţionează faptul că un motiv pentru care oamenii nu aleg să se vaccineze este reprezentat şi de faptul că unele televiziuni transformă medicii în gardieni care iau cu forţa oamenii şi îi obligă să se vaccineze:

Nu știm ce se întâmplă? Știm! E practic ce au reușit să facă cei care au indus spaimă, neîncredere și au pus corpul medical într-o poziție inferioară, de persoane care – și o spun cu toate sinceritatea și nu acuz pe nimeni – dar cei care au transformat prin ce vorbesc pe la diverse posturi TV corpul medical în gardieni, în persoane care fugăresc oamenii, îi internează și îi și vaccinează cu forța, doctori care, vă rog să mă credeți, că nu știu cum de au ajuns să creadă și să spună că ei știu că peste câțiva ani vaccinul va face rău.

De ce nu spun că ei nu știu cât de repede în prezent virusul face și mai rău? E un lucru pe care trebuie să-l gestionăm în momentul de față, să strângem oameni care pot și să fie crezuți și care să spună clar că variantă mai bună decât vaccinarea nu există”, a spus fostul manager al Spitalului Victor Babeş din Capitală la B1tv.

Emilian Imbri a vorbit despre valul 4 de COVID-19

Într-o declaraţie recentă, medicul Emilian Imbri a vorbit şi despre valul 4 al pandemiei de COVID-19. Medicul susţine că în România, în curând, vor fi înregistrate mii de cazuri zilnice de COVID-19.

Recent, microbiologii internaţionali au vorbit despre varianta Delta şi despre faptul că este periculoasă din cauza faptului că este cea mai virală dintre toate tulpinile precedente.

De altfel, în susținerea afirmațiilor făcute a venit și managerul Spitalului Victor Babeș care a declarat faptul că Terapia Intensivă lucreză la capacitate maximă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *