Prima pagină » Local » Medicul Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD-Iasi, la 15 ani de la înfiinţare: Eram o echipă mică şi visătoare – VIDEO
Medicul Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD-Iasi, la 15 ani de la înfiinţare: Eram o echipă mică şi visătoare - VIDEO

Medicul Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD-Iasi, la 15 ani de la înfiinţare: Eram o echipă mică şi visătoare – VIDEO

02 mai 2020, 15:29,
în Local

Medicul Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iaşi are un mesaj cu ocazia aniversării a 15 ani de înfiinţare a SMURD Iaşi. Într-o declaraţie, medicul rememorează data de 2 mai 2005.

Diana Cimpoeșu: Eram o echipă mică, entuziastă şi care visa

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, rememorează momentele întâmplate acum 15 ani. Coincidenţă face că acum 15 ani, Carmen Dorobat să fie de gardă, pentru prima oară, pe un elicoper. Medicul retrăieşte momentul şi afirma faptul că, la acea vreme, SMURD Iaşi era o echipă mică şi care visa

” 15 ani de SMURD Iaşi. Îmi aduc aminte o zi la fel de frumoasă de 2 mai în care am fost de gardă pentru prima oară pe elicopter ( şi dr Popa pe Maşină). Eram atunci o echipă mai mică, entuziastă şi care visam, dar niciodată nu speram ceea ce a însemnat viaţă până la adolescenţă a SMURD Iaşi. Niciodată nu ne-am imaginat cât de multe misiuni, cât de multe clipe dramatice şi frumoase cât de mulţi pacienţi în misiunile aeriene şi în misiunile de prim ajutor, de terapie intensivă, misiuni speciale vom avea.” menţionează coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Nu ne imaginăm că în 2020 vom avea misiuni internaţionale şi atât de multe misiuni în Republica Moldova

În continuarea declaraţiei, coordonatorul UPU-SMURD explică faptul că, la acea dată nu îşi imagina nimeni faptul că SMURD Iaşi vor avea atât de multe misiuni internaţionale:

” Nu ne-am imaginat că în 2020 vom avea atât de multe misiuni pentru Republica Moldova, ca în 2020 vom avea misiuni internaţionale, că vom avea o echipă aşa de mare şi frumoasă .”

Unii dintre angajaţii SMURD Iaşi sunt rezidenţii, rezidenţilor coordonatorului Diana Cimpoeșu.

Ca un fapt inedit, Diana Cimpoeșu dezvălui că unii dintre angajaţii SMURD Iaşi sunt chiar rezidenţii, rezidenţilor pe care medicul i-a avut de-a lungul timpului. Acest lucru îi aduce o mare satisfacţie spirituală.

” Nu sunt doar rezidenţii mei ci şi rezidenţii rezidenţilor mei ceea ce îmi umple inima de bucurie. În momentul ăsta un moment special pentru că împlinim 15 ani dar special pentru că suntem în plină pandemie COVID 19, echipa SMURD Iaşi se afla în România, la Iaşi Suceava, Piaţa Neamţ, Botoşani, Vaslui, Bacău, dar se afla şi în Republica Moldova, în Spitalul republican Chişinău încercând să ajute şi pacienţii de acolo şi echipa din Republica Moldova şi cred că reuşind să facă asta cu Succes transmiţând la Mulţi ani de acolo de la Chisinau” conchide Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Nelu Tătaru, aflat într-o vizită la Iaşi, a ţinut să transmită o urare specială pentru SMURD Iaşi

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a transmis o urare de La mulţi ani personalului SMURD Iaşi. Aflat într-o vizită în municipiu, acesta a declarat că a felicitat-o pe Diana Cimpoesu şi ureaza personalului medical o activitate la fel ca până acum:

” A fost şi doamna Diana Cimpoesu, am felicitat-o pentru activitatea celor 15 ani, le urez succes şi o activitate măcar la fel ca până acum” a menţionat Nelu Tătaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *