Prima pagină » Local » Medicii neurochirurgi din Iași au realizat prima intervenție pe creier fără bisturiu. A fost salvat primul pacient prin procedurile Gamma Knife – FOTO, VIDEO

Medicii neurochirurgi din Iași au realizat prima intervenție pe creier fără bisturiu. A fost salvat primul pacient prin procedurile Gamma Knife – FOTO, VIDEO

22 iul. 2022, 12:28, 2 ,
în Local

Medicii neurochirurgi din Iași au reușit să realizeze prima intervenție pe creier fără bisturiu. A  fost salvat primul pacient prin intermediul procedurilor Gamma Knife la Iași și au apărut imagini în premieră din timpul intervenției!

Primele proceduri de tip Gamma Knife Iași au fost efectuate în Laboratorul de Radiochirurgie Stereotactică, iar în această săptămână medicii neurochirurgi au reușit să realizeze prima intervenție pe creier fără bisturiu și să salveze viața unui pacient diagnosticat cu meningiom.

Cu ajutorul tehnologiei Gamma Knife specialiștii au reușit să ofere pacientului un tratament fără durere, cu precizie și în siguranță. Imediat dupa realizarea procedurilor performante pacientul a fost externat.

Comentarii
  • „creier fără bisturiu”? Superb!

  • Felicitari Colectivului Medical de la Neurochirurgie. Iasul a fost pe primul loc in Pionerat in Medicina si asa o sa fie pe Viitor. Multumesc lui Dumnezeu ca avem Medici asa de Performati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`