Prima pagină » Local » Medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon”, controlați strict de conducere: „Nu știm dacă noi vom face verificările” – FOTO

Medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon”, controlați strict de conducere: „Nu știm dacă noi vom face verificările” – FOTO

23 aug. 2023, 02:00, 2 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași și restul angajaților vor fi controlați strict de conducere. Începând cu data de 1 septembrie 2023, aceștia nu vor mai putea intra în unitatea medicală fără legitimație de serviciu, vizată la zi

Pentru a-i pune la curent pe angajați cu această schimbare, în toate punctele de acces din unitatea medicală au fost afișate anunțuri. Cu toate acestea, deși mai sunt doar câteva zile până când această reglementare va intra în vigoare, o parte dintre angajații care asigură paza nu au încă idee dacă ei se vor ocupa să facă verificările legitimațiilor.

Medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon”, controlați strict de conducere! Nu vor mai putea intra în unitatea medicală fără legitimație de serviciu

o imagine cu afisul de la spitalul sf spiridon

Pentru a-i pune la curent pe angajați cu această schimbare, în toate punctele de acces în unitatea medicală au fost afișate anunțuri

Începând cu data de 1 septembrie 2023, accesul tuturor angajaților în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași se va face exclusiv pe baza legitimației de serviciu, vizată la zi.

În anunțul publicat de conducerea unității medicale se arată:

„Prin prezentul vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 01.09.2023, accesul salariaților în incinta spitalului se va realiza pe baza legitimației de serviciu, vizată la zi. Accesul acestora se va face prin poarta nr. 1 (intrarea principală în spital) sau prin poarta nr. 2 (acces dinspre UMF)”.

Cel mai probabil, angajații de la pază vor fi cei care vor verifica legitimațiile de acces.

„Este pus afișul acela în care scrie că, începând cu data de 1 septembrie, accesul în spital o să se facă pe bază de cartelă, dar nu am primit niciun fel de alte informații. Nu știm dacă noi vom face verificările. Noua conducere vrea să facă ordine prin spital, să se țină cont de programul de vizite, să fie totul mai strict. Dar la ce e aici nu cred că o să-i iasă”, a precizat un angajat al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

Schimbarea va intra în vigoare, începând cu data de 1 septembrie 2023

De câteva luni, la nivelul conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași s-au făcut demersuri astfel încât toți angajații să dețină legitimații de serviciu.

„O parte din angajații spitalului aveau legitimații. Acestea au fost reînnoite în perioada pandemiei, dar de atunci au mai fost angajate și alte persoane, iar de aceea de câteva luni se fac demersuri pentru reînnoirea legitimațiilor de serviciu. Până acum, legitimațiile de serviciu nu erau verificate, dar de la 1 septembrie se va face asta, așa cum este și normal. Probabil că domnii de la pază vor face verificările. Erau verificate doar taloanele mașinilor, dar nu toți angajații intră în spital cu mașina”, au declarat surse din cadrul unității medicale.

Reporterii BZI au încercat timp de două zile să obțină un punct de vedere de la ec. Corneliu Mihai, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, dar acesta nu a răspuns nici apelurilor și nici mesajelor.

Comentarii
  • Daca prinzi un medic specialist sau primar la lucru, ocupandu-se de pacienti in timpul programului de lucru contractual…zici ca ai intrat intr-o realitate alternativa…alt univers ceva.

  • Aoleu,dar domnul interimar are legitimatie?? Oricum nu il cunosc salariatii,poate agentul de paza fix la el se încurcă si nu il va primi in spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *