Prima pagină » Sanatate » Medicamente pentru prostată în farmacii. Grupurile de pastile folosite de urologi pentru tratarea bolii

Medicamente pentru prostată în farmacii. Grupurile de pastile folosite de urologi pentru tratarea bolii

18 nov. 2022, 15:00,
BZI.ro, în Sanatate

Din moment ce simptomele sunt extrem de vizibile este bine să administrezi medicamente pentru prostată care se găsesc în farmacii. Prostatita variază de la om la om. Unele simptome sunt mai pronunțate, altele sunt absente. Stadiul bolii și prezența hiperplaziei prostatice sau a adenomului sunt importante.

Inflamația prostatei este în prezent principala boală cu transmitere sexuală la bărbați. Complicațiile sale pot duce la infertilitate, reducerea libidoului și impotență. Simptomele prostatitei nu sunt doar durerea, tulburările urinare, inflamația cordonului spermatic. Cea mai periculoasă consecință a inflamației neglijate poate fi degenerarea canceroasă a prostatei. Pentru a alege tratamentul prostatitei la bărbați, pentru a găsi cele mai eficiente remedii pentru fiecare etapă a prostatitei trebuie să apelezi la un medic urolog. Cu toate acestea, orice persoană cu prostatită ar trebui să știe ce remedii sunt disponibile pentru tratamentul prostatitei. Urologii folosesc mai multe grupuri de medicamente pentru tratarea acestei boli.

medic care discuta cu pacient

Inflamația prostatei este în prezent principala boală cu transmitere sexuală la bărbați

Medicamente pentru prostată în farmacii. Remediile care te vor ajuta să ameliorezi simptomele

Antibioticele sunt cele mai bune medicamente pentru tratarea acestei boli.  Astfel, cele mai prescrise de către medici rămân a fi fluorochinolonele, Ofloxacin, Tavanic și macrolidele, găsit în farmacii sub denumirea de Wilpafen. Printre medicamentele care tratează boala se numără antiinflamatoarele Indometacin, Diclofenac și Ketotifen.

Mulți medici încearcă să trateze această afecțiune prin terapiile cu blocanți ai adrenoreceptorilor de tip alfa-1, Omnic. De asemenea, indicate spre administrare sunt și medicamentele pe bază de extract de prostată, printre cele mai populare denumiri comerciale sunt Prostatylene, Vitaprost, Prostacor, Samprost și Uroprost.

medic care discuta cu pacient

Antibioticele sunt cele mai bune medicamente pentru tratarea acestei boli

Medicamentele pe bază de plante care te vor ajuta să ameliorezi simptomele sunt Prostamol Uno, Prostagut forte și Prostanorm. Antibioticele combat infecția din tractul urinar, toți ceilalți agenți reduc inflamația, reduc umflarea și durerea, facilitează fluxul de urină, îmbunătățesc alimentarea cu sânge a organelor genitale și a tractului urinar.

Este bine să știi că există multe remedii homeopatice pentru prostatită și potență, derivați de interferon care nu sunt discutate în acest articol. Utilitatea lor nu a fost dovedită în studii.

Care este cel mai bun leac pentru prostatită la bărbați?  Cum să previi disfuncția erectilă

Tratamentul prescris de medic trebuie să atingă următoarele obiective distrugerea bacteriilor dăunătoare și îndepărtarea inflamației. Din moment ce administrezi pastilele enumerate mai sus vei reuși eliminarea congestiei prostatei și îmbunătățirea imunității.

medic care discuta cu pacient

Mulți medici încearcă să trateze această afecțiune prin terapiile cu blocanți

De asemenea, bărbații care au urmat un tratament pentru prostată au reuși restabilirea unei urinări normale și îmbunătățirea potenței, precum și prevenirea disfuncției erectile. Nu există un singur medicament care să satisfacă pe deplin toate cele de mai sus. Prin urmare, urologii prescriu recepția a 2-3 medicamente, selectate individual pentru fiecare caz. Medicamentele combinate cu masaj, exerciții fizice și terapie fizică va aduce un rezultat foarte rapid.

Pentru tratamentul prostatitei la bărbați, supozitoarele rectale sunt considerate cele mai eficiente, deoarece acestea livrează medicamentul la nivelul glandei, ocolind ficatul. De asemenea, acestea creează o concentrație terapeutică ridicată în țesuturi.

Nu folosiți medicamente pentru prostată în farmacii pe cont propriu fără să țineți cont de flora bacteriană și de stadiul bolii. Tratamentul prostatitei acute sub îngrijirea unui medic va preveni complicațiile și trecerea la prostatita cronică.

medic care discuta cu pacient

Pentru tratamentul prostatitei la bărbați, supozitoarele rectale sunt considerate cele mai eficiente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *