Prima pagină » Actualitate » Medic găsit inconștient într-o toaletă din Brașov. Cadrul medical și-a revenit, dar nu a fost audiat
Medic găsit inconștient într-o toaletă din Brașov. Cadrul medical și-a revenit, dar nu a fost audiat

Medic găsit inconștient într-o toaletă din Brașov. Cadrul medical și-a revenit, dar nu a fost audiat

17 aug. 2024, 17:00,
în Actualitate

Bărbatul care a fost găsit, vineri, inconștient într-o toaletă ecologică din Brașov şi-a revenit și este conștient, dar nu a fost audiat de autorități, relatează Antena 3 CNN.

„Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru a primi îngrijirile medicale necesare, ulterior fiind transferat la Spitalul Militar din Brașov.

În prezent, persoana este conștientă, însă nu a putut fi audiată de organele de Poliție”, a declarat, sâmbătă, prim-procurorul Anca Loredana Gheorghiu.

„Medicul în vârstă de 53 de ani care a încercat să se sinucidă injectându-și o substanță de uz medical se află sub supraveghere la Spitalul Militar din Brașov.

Medicul nu a fost încă audiat și vorbim în acest caz de un dosar in rem, deschis pe baza faptei, nu a persoanei.

S-a stabilit că acest medic a lăsat acele fiole lângă toaleta unde a fost găsit, astfel că medicii sosiți la fața locului au știut ce să îi administreze pentru a-l putea salva.

Pe de altă parte, Ministerul Apărării Naționale a verificat stocurile din substanța pe care, aparent, medicul și-a injectat-o.

Verificările au avut loc la spitalul din Capitală unde acesta lucrează la Terapie Intensivă.

Aparent, nu au fost descoperite lipsuri și rămâne de văzut de unde a făcut rost acest medic, care este cadru militar, de substanța pe care și-a injectat-o”, a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Ovidiu Stan.

Surse la curent cu ancheta au declarat pentru presa locală și națională că bărbatul de 53 de ani care a fost internat la Spitalul de Urgență din Brașov în urma unei aparente tentative de sinucidere ar fi iubitul uneia dintre doctorițele inculpate în dosarul deschis pentru omor în cazul decesului unui pacient în secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București.

Cine este medicul care ar fi încercat să se sinucidă la Brașov

Bărbatul care a fost găsit inconștient într-o toaletă publică din municipiul Brașov este medicul anestezist Cristian Laurențiu Pleșa, care lucrează la Spitalul Militar „Carol Davila” din Capitală, conform informațiilor apărute, sâmbătă, în presa națională.

Numele său apare în referatul cu propunere de arestare preventivă întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pe numele celor două doctorițe de la Spitalul Sf. Pantelimon.

Pleșa a fost interceptat în timp ce vorbea cu iubita lui, numită „Doamna cu coasa” în documentele judiciare întocmite de anchetatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *