Prima pagină » Cultural » Medana și Alin Oprea sunt în culmea fericirii. A mai rămas doar puțin timp până când își vor uni destinele în fața Lui Dumnezeu

Medana și Alin Oprea sunt în culmea fericirii. A mai rămas doar puțin timp până când își vor uni destinele în fața Lui Dumnezeu

18 aug. 2023, 10:32, 1 ,
în Cultural

Medana și Alin Oprea, alături de nașii lor, așteaptă cu mare bucurie ziua cea mare. Puțini sunt cei care știu că marele psihoterapeut Menis Yousry și soția sa vor fi părinți spirituali pentru cei doi. de naș-fină.

Menis Yousry, psiholog, terapeut sistemic de cuplu și de familie, speaker internațional, producător de film, artist și autor, este nu doar un profesionist desăvârșit, ci și un om de mare valoare.

Medana și Alin Oprea au numai cuvinte de laudă la adresa părintelui lor spiritual.

Medana și Alin Oprea sunt în culmea fericirii alături de viitorii lor nași

Menis Yousry a vorbit pentru prima dată despre legătura minunată pe care o are cu viitorii fini, dar și despre cât de frumos și firesacă a fost invitația de a deveni părinți spirituali alături de Elena, frumoasa sa soție, potrivit Romania TV.

”Când ești iubire și când ai sufletul curat, pașii tăi negreșit te vor duce acolo unde vei întâlni oameni care sunt pe aceeași frecvență, pe același drum, fără să forțezi sau să faci vreun calcul. Asta s-a întâmplat cand Medana mi-a scris să ne invite la nunta lor, noi deja aveam un eveniment important stabilit, și-mi amintesc atât de bine cum treceam rând pe rând prin toate stările, dorindu-mi să fim acolo, să trăim alături de ei o zi atât de importantă, plină de magie, și, pur și simplu ca-n oglindă, eu si Medana am scris în acelasi timp cât de tare ar fi fost nu numai să venim, dar să fim și nașii lor. Prezența lor ne aduce mereu multă căldură și lumină în suflet”, a declarat Menis Yousry pentru sursa citată.

Ce sfaturi le-a dat Menis Yousry viitorilor miri

Marele psihoterapeut, cunoscut atât în țară, cât și în lumea întreagă, ne-a vorbit și despre sentimentele pline de admirație pe care le are față de viitorii fini, a căror relație o aseamănă atât de bine cu cea dintre el și soția sa Elena. Menis Yousry le-a dat, totodată, și câteva sfaturi definitorii pentru ca binele, prosperitatea, liniștea, pacea și, mai ales, iubirea, să-i înconjoare pe cei doi, în noua familie pe care o formează.

”Să descopere și să iubească pasiunile unul altuia, să le contopească. Medana să-și pună viata în mâinile lui Alin și Alin să-și pună viața în mâinile Medanei, asta înseamnă să fii cu totul acolo, fără rezerve, ci 100%, iar astfel, vor oferi și primi 100% în relatia lor. Dar noi știm că ei deja pășesc pe acest drum împreună. Iubirea lor e reală, pură și simplă, asta o face unică și de netăgăduit, iar noi suntem mai mult decât fericiți să poposim de acum în viata lor, să le fim nași, prieteni, familie, sprijin, să fim acolo cu ei și pentru ei.

Întâlnirea dintre ei nu a fost o pură întâmplare, ci o călătorie frumoasă. Îi sfătuiesc să învețe să iubească, să se vindece, să aprecieze fiecare moment, pentru că viața este o călătorie, iar s-o împarți cu omul pentru care ai face totul, ai da totul știind că e reciproc, e cu adevărat o binecuvântare. Și pentru că povestea lor de iubire ne amintește mereu de povestea noastră de iubire, nu putem decât să ne înclinam cu recunoștință în fața frumuseții destinului care ne-a adus împreună!”, a declarat renumitul psihoterapeut.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024