Prima pagină » Cancan » Medana și Alin Oprea au o casă de vis! Numai sufrageria are 100 de metri pătrați

Medana și Alin Oprea au o casă de vis! Numai sufrageria are 100 de metri pătrați

08 mai 2024, 14:01,
în Cancan

Medana și soțul ei Alin Oprea au o casă de vis, care zilele acestea a făcut deliciul internauților, pregătită cum se cuvine de sărbătoare. Acum, de Paște, cuplul a bifat cinci ani de relație, artistul primind un cadou superb de la soția lui. Cât privește masa pentru zilele de sărbătoare, Medana l-a încântat pe Alin Oprea cu multe bunătăți preparate de ea.

Au bifat cinci ani împreună și un Paște de basm! Fără exagerare, pentru că imaginile din casa Medanei și a lui Alin Oprea întrec orice închipuire. Zilele trecute, Medana a arătat mândră masa de sărbătoare, pe care tronau cozonaci grăsuni, primii făcuți de ea. Alături, un tiramisu aspectuos, o prăjitură cu ciocolată, aperitive, nelipsita friptură de miel, drobul și câte și mai câte, potrivit LPF.

Medana și Alin Oprea au o casă de vis

Candelabru sclipitor, scaune elegante, tapițate, într-un grena regal, porțelanuri dintre cele mai fine, mobilă veche, sobră și dentelată, bogat ornamentată, bibelouri dintre cele mai colorate, printre care și o vioară sau un pian în miniatură, tablouri cu rame opulente, draperii grele… Cât despre bucatele așezate pe masa lungă, întinsă, ce-ar mai fi de spus? Un ospăț regal!

Casa celor doi a fost vedeta acestor zile pe rețelele de socializare. Într-o postare în care cei doi o prezintă pe nepoțica Medeea, se poate vedea colțișorul lor de Rai, așa cum se exprimă Medana:

„Acasă este locul în care sufletul respiră liniște. Sărbătorile se petrec acasă, iar eu am reușit să îmi creez propriul Paradis.”
„Binecuvântat cu o soție absolut minunată. Mulțumiri și recunoștință pentru omul special care ești.🙏🏼💗”, i-a scris Alin Oprea, recunoscător pentru tot ce face și ce este Medana pentru el.
„Sufletul meu și-a găsit loc în inima ta”, i-a scris și Medana.

Par multe lucuri în sufrageria lor și chiar sunt. Asta, pentru că livingul lor are 100 de metri pătrați, potrivit spuselor Medanei.

„Putem juca forbal aici!”, spune ea, la un moment dat, într-o filmare.

Ce cadou a primit Alin Oprea de la soția lui

Dar surpriza cea mare a fost o vioară Louis Vuitton, pe care Medana i-a dăruit-o soțului ei, mai cu seamă că cei doi au aniversat zilele trecute cinci ani de relație.

„Cadoul primit de la soția mea iubită, o vioară absolut superbă, iar eu nerăbdător ca un copil mic, să o probez. Apreciez enorm gestul, iar din acest moment vioara aceasta va fi un Talisman al meu. Mulțumesc, draga mea Medana”, a scris Alin Oprea pe contul de socializare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *