Prima pagină » Cultural » Medana Oprea, val de ironii pentru Larisa Uță. „Mă ofer să o consiliez psihologic…”

Medana Oprea, val de ironii pentru Larisa Uță. „Mă ofer să o consiliez psihologic…”

25 sept. 2024, 09:15,
Cezar Bulgaru în Cultural

De curând, Medana Oprea a pornit un val de ironii pentru Larisa Uță. Aceasta a intervenit în direct în cadrul emisiunii „Un show păcătos” și a discutat despre motivele pentru care Larisa s-a întors în România.

Larisa continuă seria acuzațiilor împotriva solistului trupei Talisman, deși au trecut patru ani de la divorț, iar Medana își apără soțul cu toate mijloacele.

Alin Oprea nu a ignorat acuzațiile fostei sale soții, ci a ieșit în public pentru a-și exprima propriul punct de vedere, susținând că, de fapt, ea l-a înșelat. Medana a intervenit constant în conflictul dintre soțul ei și fosta lui soție, dar recunoaște că Alin nu o lasă să spună prea multe, deși ar avea multe lucruri de reproșat la adresa Larisei Uță.

Medana Oprea, val de ironii pentru Larisa Uță

Medana recunoaște că Alin Oprea nu este de acord ca ea să intre, în direct, într-o emisiune TV pentru că este o persoană foarte sinceră și se teme să nu dezvăluie pe post mai multe decât și-ar dori el să se afle despre fosta lui soție.

Cu toate acestea, Medana Oprea a discutat, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, despre motivele Larisei Uță de a reaprinde conflictul cu fostul soț, la patru ani după divorț.

„Mi-a spus că dacă eu intru în direct, nu mai vorbește cu mine că este un subiect sensibil. Eu l-am întrebat dacă nu a văzut ce ia (nr. referitor la căsătorie)? Eu nu am ce să zic despre această doamnă. Au stat împreună peste 20 de ani. Eu acum, ca actuală soție nu o pot blama. Eu știu multe, iar Alin nu vrea să vorbească. Ea a venit în București că traiul din Londra este scump. Cred că vrea să înceapă noi proiecte și să se facă cunoscută.

Poate așa va putea. Eu am aflat că se întoarce în România. Alin Oprea nu poate să vină la televizor și să arate toate videoclipurile cu soția sa. Nu poate să arate așa ceva. Este om public. Vreți să știți de ce nu mă lasă Alin în emisiuni singură? Pentru că sunt sinceră și spun totul’, a declarat Medana Oprea la Un show păcătos.

Medana crede că fosta soție a lui Alin Oprea își dorește să atragă atenția

Medana Oprea afirmă că fosta soție a lui Alin Oprea caută să atragă atenția asupra sa, cu scopul de a-și iniția noi proiecte în cariera personală.

„Nu pot să știu așa ceva pentru că noi avem o altfel de relație. În familia aia toată lumea stătea altfel… Poate să își facă o nouă carieră, dar să nu facă așa ceva, să vină la televizor. Ar trebui să își concentreze atenția pe altceva. Eu mă ofer să o consiliez psihologic dacă are nevoie’, a mai spus Medana Oprea.

După tot scandalul apărut în presă, Medana Oprea a pornit un val de ironii pentru Larisa Uță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024