Prima pagină » Cancan » Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, a făcut un anunț neașteptat despre averea artistului

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, a făcut un anunț neașteptat despre averea artistului

17 oct. 2024, 10:49,
Cezar Bulgaru în Cancan

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, a dezvăluit ce se va întâmplă cu averea artistului. Alin Oprea și Medana au decis să întocmească un nou testament, după ce artistul a dezvăluit anterior unul public pe rețelele sociale, acum câteva săptămâni. Relația dintre cântăreț și fosta sa soție,

Larisa Uță, a redevenit tensionată după ce aceasta a adus o serie de acuzații la adresa lui în cadrul podcastului lui Bursucu.

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, anunț despre averea artistului

La finalul lunii septembrie, Alin Oprea a anunțat pe rețelele sale sociale că a întocmit testamentul în noaptea de Înviere din 2023. Artistul a precizat că a hotărât să renunțe la acțiunile legale împotriva fostei sale soții și să abandoneze partajul.

„Un dar pentru copiii mei, din iubire și iertare. Vă dăruiesc vouă, copiilor mei, toată averea pentru care am muncit o viață, până când „mama voastră” a hotărât în locul Lui Dumnezeu și a legii că eu nu mai însemn și nu mai merit NIMIC, trântind și încuind ușa definitiv în urma mea. Vă las vouă toate bunurile, apartamentele și sumele de bani.

Pentru voi am făcut toate sacrificiile, pentru voi am muncit zi și noapte, pentru voi m-am pus mereu pe ultimul loc, vouă vreau să vă rămână TOT!.

O iau eu din nou de la zero, pentru a nu vă lăsa pe voi împovărați de greutățile vieții. Din acest moment, nici o ședință umilitoare în sala de judecată nu-și mai are rostul, renunț eu în favoarea voastră la toate procesele care v-ar putea afecta negativ în prezent sau în viitor. Acesta este un gest făcut din iubire, iertare și compasiune pentru voi, nu cer nimic în schimb și nu pun nicio condiție. … Am fost și voi rămâne până la sfârșitul vieții tatăl vostru, vă puteți baza pe mine oricând și în orice situație, dacă viața o cere.” – a transmis artistul pe pagina personală de Facebook. În mesaj a mai precizat că este pregătit să renunțe la procesele pe care le are cu fost soție și să o ia de la zero cu totul, să-și refacă viața complet.

Situația legată de testament a luat o întorsătură neașteptată

Situația legată de testament a căpătat recent o turnură surprinzătoare. În timpul unei apariții la emisiunea „Un show păcătos”, Alin Oprea și Medana au fost invitați să discute despre subiect. Cu această ocazie, soția fostului solist de la Talisman a dezvăluit că artistul intenționează să întocmească un nou testament care ar urma să o avantajeze pe ea.

Medana nu este la prima sa reacție în contextul scandalului dintre Alin Oprea și fosta sa soție. Recent, aceasta a comentat declarațiile făcute de Larisa Uță referitoare la relația sa cu Alin și la separarea lor. Medana a sugerat că fosta soție ar putea avea intenția de a provoca divorțul dintre ea și artist.

„Stau și mă tot minunez de amploarea și de gustul amar pe care podcastul fostei soții ale actualului meu soț le-a lăsat. Un impact emoțional puternic asupra tuturor. Nu pot înțelege care a fost miza și de ce?! După 4 ani jumate?! Văd că și-a dorit să sărbătorească împreună cu noi anul de la nuntă.  Nu vrea să vină oare și în concediu cu noi, să ne ducă bagajele, dacă tot îl consideră încă ‘proprietatea’ ei, că ‘bancomatul‘ sigur nu mai are cum. Scuzați-mi tragi-comedia și ironia, dar chiar așa este această situație. Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru?!” – a transmis Medana, pentru click.ro.

De curând, Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, a dezvăluit ce se vă întâmplă cu averea artistului.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
17 octombrie 2024
17 octombrie 2024