Prima pagină » Eveniment-Social » Medalii pentru sportivii de la Clubul Long Ho Pascani
Medalii pentru sportivii de la Clubul Long Ho Pascani

Medalii pentru sportivii de la Clubul Long Ho Pascani

08 apr. 2013, 21:45,
Catalin Mihaila în Eveniment-Social
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:357485;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

În zilele de 6-7 aprilie 2013, Clubul Sportiv LONG HO Pascani a participat la Campionatul National de Qwan Ki Do si Co Vo Dao – seniori, ce a avut loc la Roman. Campionatul a fost organizat de catre Federatia Româna de Arte Martiale în colaborare cu cei de la Clubul Sportiv BAO Roman. Clubul Sportiv Long Ho  Pascani a participat cu un efectiv de 18 sportivi, 2 arbitri si 2 antrenori. Din cele 20 categorii de probe ale Campionatului National – tehnica si lupta, sportivii Clubului Long Ho au participat la 16 categorii, obtinând 6 medalii de aur, 7 medalii de argint si 4 medalii de bronz. Potrivit celor de la conducerea Clubului, Locul I a fost ocupat de catre Flocea Violeta – proba de tehnica la categoria „centuri negre”, Boghean Alexandru – proba de tehnica la categoria centuri negre, Pîrju Ionut – proba de tehnica la categoria centuri negre, Grigoras Simona  – proba de tehnica la categoria arme de lemn centuri negre. Echipa de lupta grade baieti, formata din: Cîslariu Stefan, Toma Eduard, Sacara Andrei, Vintila Sebastian iar Cîslariu Stefan – proba de lupta arme traditionale grade.
Locul II, Larion Madalina – proba de tehnica la cetegoria centuri negre, Rusu Razvan – proba de tehnica la categoria centuri negre, Grigoras Simona  – proba de tehnica la categoria arme cu lama si arme rare centuri negre, Zamosteanu Tiberiu – proba de tehnica la categoria arme cu lama si arme rare centuri negre.
Echipa de lupta grade fete a fost formata din Hen Laura si Reut Laura, iar echipa de lupta centuri negre fete a fost formata din: Grigoras Simona, Ancuta Ana Maria, Larion Madalina. Echipa de lupta centuri negre baieti a fost formata din: Ionescu Mihai, Pîrju Ionut, Simon Robert, Boghean Alexandru.  Cel de-al III-lea loc a fost ocupat de Grigoras Simona – proba de tehnica la categoria centuri negre; Zamosteanu Tiberiu – proba de tehnica la categoria centuri negre; Reut Laura – proba de lupta arme traditionale grade; Ionescu Mihai – proba de lupta arme traditionale centuri negre.
La Campionatul National de Qwan Ki Do – copii si juniori, au participat un numar de 230 de sportivi, reprezentând 21 de cluburi din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *