Prima pagină » Sport » Meciul Simona Halep – Irina Begu, în turul 2 la Roland Garros, va avea loc mâine!
Meciul Simona Halep - Irina Begu, în turul 2 la Roland Garros, va avea loc mâine!

Meciul Simona Halep – Irina Begu, în turul 2 la Roland Garros, va avea loc mâine!

29 sept. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, numărul 2 WTA, și Irina Begu, de 30 de ani, numărul 72 WTA, vor juca din nou pe zgură după partida directă disputată la Praga, scor 7-6, 6-3 în luna iulie, unde Simona avea să câștige turneul.
Va fi cea de-a opta partidă dintre cele două sportive, care sunt și bune prietene. În toate celelalte a câștigat Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis a României din toate timpurile. Simona a ajuns la Roma după ce a câștigat și turneul Premier 5 de la Roma.

Simona Halep – Irina Camelia Begu, la Roland Garros 2020

Meciul Simona Halep – Irina Camelia Begu, din turul 2 de la Roland Garros, se va disputa mâine, în prima parte a zilei. Simona Halep a trecut în runda inaugurală a French Open de Sara Sorribes Tormo (70 WTA) în minimum de seturi, scor 6-4, 6-0, în timp ce Irina Begu s-a calificat în turul 2 datorită victoriei cu Jil Teichmann (54 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-3. Simona Halep și Irina Begu s-au mai întâlnit în carieră de 7 ori, iar rezultatele din precedentele meciuri directe îi oferă Simonei statutul de favorită certă în partida din turul 2 de la French Open.

Principala favorită de la Paris a câștigat de fiecare dată în fața Irinei Begu, la simplu, ultima dată în urmă cu mai puțin de 2 luni, în semifinalele turneului de la Praga. Chiar dacă au mai jucat în alte 7 ocazii în circuitul WTA, meciul de la Paris va consemna prima confruntare directă dintre cele două sportive pe tabloul principal de simplu al unui turneu de Grand Slam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *