Prima pagină » Sport » Meci dezamăgitor făcut de Poli Iași la Craiova! Frica și greșelile au dominat echipa condusă de tehnicianul Daniel Pancu!
Meci dezamăgitor făcut de Poli Iași la Craiova! Frica și greșelile au dominat echipa condusă de tehnicianul Daniel Pancu!

Meci dezamăgitor făcut de Poli Iași la Craiova! Frica și greșelile au dominat echipa condusă de tehnicianul Daniel Pancu!

05 oct. 2020, 02:00,
în Sport

Poli Iași a pierdut, scor 0-1, meciul disputat pe terenul Universității Craiova. Pe lângă faptul că a pierdut toate cele 3 puncte, Poli Iași a încasat și un cartonaș roșu, Ovidiu Mihalache fiind eliminat la jumătatea primei reprize, după o intrare de joc, la mijlocul terenului. Inițial, Mihalache a primit cartonașul galben din partea centralului Ovidiu Hațegan, dar acesta din urmă s-a răzgândit când a văzut că atacantul oltenilor, Elvir Kolic, a suferit o accidentare mai gravă.
Deși înainte de meciul de fotbal din Liga I tehnicianul ieșenilor Daniel Pancu a susținut că „nu va face anti-joc” la Craiova, echipa sa tocmai asta a făcut timp de 90 de minute. Conform statisticii, Poli Iași a avut zero șuturi pe poartă. Mai mult, Universitatea Craiova a dominat la toate capitolele. În plus, unul dintre jucătorii pe care Pancu îi folosește titulari meci de meci, Sorin Bușu, a greșit din nou, de data aceasta la golul gazdelor. Bușu nu este la prima „ispravă”, acesta comițând erori grave aproape meci de meci, de când a început campionatul. Din păcate, antrenorul ieșean continuă să mizeze pe el.

Atac jegos al lui Sorin Cârțu la adresa lui Ovidiu Mihalache

Ovidiu Mihalache a fost atacat de aproape toată lumea după meciul cu Universitatea Craiova, din cauza unui fault involuntar comis în prima repriză, în urma căruia Elvir Koljic s-a accidentat grav. La finalul partidei, fundașul central al lui Poli Iași a oferit un interviu, în timpul căruia a fost atacat în mod suburban de către Sorin Cârțu. Președintele Craiovei i-a reproșat lui Ovidiu Mihalache faultul comis asupra lui Koljic a fost intenționat și l-a jignit pe fotbalist.

„De ce-i luați, băi, interviu golanului?! A făcut-o intenționat, băi! Du-te, băi, îi mai iei și interviu!”, au fost cuvintele rostite de Sorin Cârțu.

Ovidiu Mihalache a încercat, totuși, să-și păstreze calmul în timpul interviului, chiar dacă era vizibil afectat de cele întâmplate pe gazon.

„A fost un duel în care am jucat mingea. Mingea a rămas la mine, eu m-am dus în primă fază cu piciorul drept, am luat mingea, iar cu stângul am văzut pe reluare că l-am atins. Nici cea mai mică intenție n-am avut să-l lovesc. M-am dus fix pentru a câștiga duelul. Am 35 de ani, n-am lovit în viața vieții mele pe nimeni. E al doilea roșu pe care îl iau în carieră. N-am avut ce să comentez… N-am comentat, n-am făcut nimic. Am stat și m-am uitat de zeci de ori la reluări și îmi pare foarte rău. E foarte urât când ești accidentat, mai ales fractură. Îmi cer scuze în fața lui, în fața familiei lui! Știu cât de greu e să ai fractură, să stai 4-5 luni. Chiar n-am cuvinte. Îmi pare foarte rău! O să-l sun. Scuzele mele sunt în van acum, nici nu știu cum să procedez în astfel de momente…”, a declarat Ovidiu Mihalache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *