Meci cu casa închisă în Sala Polivalentă! CSM 2020 Iași trebuie să își ia revanșa contra CSM Galați în fața a 1.500 de spectatori – FOTO

23 mart. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Local

Derby-ul Moldovei la handbal se dispută cu casa închisă la Iași. Echipele de pe primele două poziții în Divizia A, CSM Galați și CSM 2020 Iași, luptă pentru locul întâi și accederea în Liga Florilor

Meciul va avea loc duminică, 24 martie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă. Clubul a pus la dispoziție 1.500 de invitații ce s-au dat în câteva zile. Ieșencele au o revanșă de luat după ce în tur au pierdut la Galați, în urma unui meci extrem de dur. Cele două echipe sunt despărțite doar de 3 puncte în clasament.

Meci cu casa închisă la Iași

Se anunță un meci demn de Liga Florilor, la Iași, între CSM 2020 Iași și CSM Galați. Gălățencele sunt pe primul loc în Divizia A, Seria B, cu 30 de puncte, fiind urmate de tinerele de la Iași, cu 27 de puncte. Diferența dintre cele două echipe a făcut-o meciul din tur, care a fost pierdut la limită de ieșence. Echipa din Galați este cunoscută pentru jocul agresiv pe care îl prestează. La începutul lunii martie, la CSM Iași a avut loc o schimbare de antrenori, după ce Marius Dănuleț a plecat de la club, fiind înlocuit de Daniel Gheorghe. Meciul se va juca cu sala plină, fiind anunțați în jur de 1.500 de spectatori ce se așteaptă la o partidă spectaculoasă și speră într-o victorie a gazdelor.

„Moralul echipei este bun după schimbarea antrenorului. Noi l-am sprijinit cu toate informațiile pentru a reduce perioada de acomodare, deoarece nu este simplu să iei o echipă în plin sezon. Lotul, în mare parte, este în regulă, cu mici excepții. În ceea ce o privește pe Visic Lupașcu, încă are probleme, însă sperăm că la turneul final să putem conta pe ea. Meciul din tur a fost unul dur, sperăm că nu vom mai avea nicio ieșire a vreunui antrenor, deoarece nu face bine echipei”, a precizat Vladimir Danilov, președintele CSM 2020 Iași.

Cu gândul la Liga Florilor

Obiectivul clubului a rămas același și în acest an competițional, accederea în primul eșantion al handbalului din România. În 2023, ieșencele s-au calificat la turneul final de promovare în Liga Florilor, însă nu au reușit să ducă până la capăt obiectivul. Din punct de vedere financiar, clubul din Iași are cel mai mare buget din Divizia A, astfel că promovarea în Liga Florilor este obligatorie în acest an. Totuși, cea mai grea etapă este în turneul final de promovare, când echipele de pe primele două poziții din cele trei serii se întâlnesc.

CSM Iași, meci cu casa închisă în Sala Polivalentă, în cel mai important joc din Seria B a Diviziei A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *