Prima pagină » Cancan » Mayra, unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, a întors toate privirile pe Arena Naţională. Tânăra și-a eclipsat tatăl

Mayra, unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, a întors toate privirile pe Arena Naţională. Tânăra și-a eclipsat tatăl

22 nov. 2023, 15:33,
BZI.ro, în Cancan

Mayra, unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, a întors toate privirile pe Arena Naţională, tânăra fiind prezentă, alături de tatăl ei, la meciul România – Elveția. În prezent, aceasta este studentă și studiază Actoria, după modelul fratelui mai mare, Toto. Mayra este cel mai mic dintre cei patru copii ai lui Ilie Dumitrescu, provenind din mariajul fotbalistului cu Letiția Badea.

Ilie Dumitrescu are patru copii, câte doi din cele două mariaje pe care le-a avut. Astfel, fotbalistul a fost căsătorit prima dată cu Nela, din această relație apărând Dani și Sică. Apoi, fostul jucător al celor de la Tottenham s-a căsătorit cu Letiția Badea, cu care îi are pe Toto și Mayra.

Mayra, unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, a întors toate privirile pe Arena Naţională

Ilie Dumitrescu a venit însoţit de fiica sa la meciul câştigat de România cu Elveţia, scor 1-0. Mayra a sărbătorit alături de tatăl său şi de cei peste 50 de mii de fani calificarea României al EURO 2024.

Superba fiică a lui Ilie Dumitrescu a avut o ţinută extrem de elegantă şi i-a făcut concurenţă tatălui său. Mayra a purtat un superb palton crem care s-a asortat perfect cu restul vestimentaţiei. Dincolo de toate acestea, unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a dat lovitura, după ce a absolvit liceul astă-vară.

Astfel, Mayra, unica fiica a lui Ilie Dumitrescu, a fost admisă la facultate și va studia Actoria.

„Chiar astăzi am primit mesaj de la ea că a fost admisă. O susțin. Pe ea o iubesc cel mai mult, clar. Este foarte implicată în ceea ce face. Este profesionistă. Cumva are ceva de la mine în zona asta de profesionalism. Îi place să câștige, să iasă lucrurile așa cum își dorește. A vrut în zona asta”, spunea Ilie Dumitrescu în urmă cu câteva luni.

Mayra este atrasă de actorie

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că fiica sa ar vrea să urmeze şi o carieră în actorie, aşa cum a făcut fratele său mai mare, Toto.

„Da, dacă fratele ei (n.r. – Toto Dumitrescu) cumva a început să-și pună amprenta în zona asta, vrea și ea, își dorește și ea, clar. Sunt alături de Mayra în orice”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Mayra Daria este fiica pe care Ilie Dumitrescu o are din căsnicia cu Letiţia, care a durat din 1994 până în 2007. Fostul internaţional mai are trei băieţi, Toto, Sică şi Dani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *