Prima pagină » Radio » Actualitate » Mayra, fiica lui Ilie Dumitrescu, a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. „Este slăbiciunea mea”

Mayra, fiica lui Ilie Dumitrescu, a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. „Este slăbiciunea mea”

31 iul. 2023, 14:06,
BZI.ro, în Radio

Mayra, fiica lui Ilie Dumitrescu și cel mai mic dintre copiii fostului fotbalist, a ajuns la frumoasa vârstă de 18 ani și e superbă ca mama ei. Tânăra provine din cel de-al doilea mariaj al lui Dumitrescu, cel cu Letiția Badea. Mayra Daria Dumitrescu a moștenit frumusețea răpitoare a mamei sale și cochetează  cu actoria.

Ilie Dumitrescu, în vârstă de 54 de ani, are patru copii. Dani şi Sică sunt din căsnicia cu prima soție, Nela, de care a divorţat în 1993. Cu Letiţia Badea, cea de-a doua nevastă, cu care fostul fotbalist a trăit din 1994, până în 2007, are alţi doi copii, Toto şi Mayra Daria. Ilie Dumitrescu vorbește la superlativ despre odraslele sale. Astfel, pe Toto, care e și cel mai cunoscut, fiind actor, îl vede „strălucitor ca un soare”, iar pe unica lui fiică, Mayra, o adoră pur și simplu, potrivit LPF.

Mayra, fiica lui Ilie Dumitrescu, a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani

Fiica lui Ilie Dumitrescu, Mayra Daria, a împlinit 18 ani pe 27 iulie și e oficial majoră. Tânăra, care anul acesta a terminat și liceul, a luat mult din frumusețea răpitoare a mamei sale, fostul fotomodel Letiția Badea, care și acum este o femeie ravisantă. Primele urări publice pentru Mayra au venit din partea fratelui ei, Toto, care o adoră și o protejează, de altfel ca toți bărbații din familie.

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu este un tată mândru. Are 4 copii cu cele două foste soții, trei băieți și o fată, Mayra, prințesa familiei. Sică și Dani au stat departe de lumina reflectoarelor, Toto este actor consacrat, iar Mayra Daria este o adolescentă superbă. Tânăra a moștenit frumusețea mamei ei, fostul fotomodel Letiția Badea, poreclită „Monica Belluci de România”. E evident de ce.

Mayra a împlinit 18 ani și a fost felicitată de fratele ei, Toto, care a publicat pe Instagram o poză cu sora lui, în care o strânge în brațe cu toată forța.

„Poza e de acum două luni, pe vremea când Mayra nu împlinise, încă, optsprezece ani. Felicitări, dar de azi încolo, tot sora mea mai mică ești! La mulți ani”, a scris el.

Ce spune Ilie Dumitrescu despre Mayra

Mayra, fiica lui Ilie Dumitrescu și a Letiției Badea, are o frumusețe exotică și cochetează și ea cu actoria. Pe contul de Instagram, tânăra adolescentă are poze naturale, frumoase, fără filtre și alte exagerări. Cu părul lung, ochii migdalați și zâmbetul de reclamă, Mayra, prințesa lui Ilie Dumitrescu, ar putea face ușor carieră în modelling sau, cine știe, poate va urma calea fratelui ei, Toto, și anume actoria. Mayra a jucat alături de Toto în roluri secundare, în câteva pelicule.

„Mayra este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie. Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”, a spus Ilie Dumitrescu, în urmă cu ceva timp, despre fiica lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *