Prima pagină » Cancan » Maya, fiica lui Connect-R, seamănă tot mai mult cu mama ei. Imagini surprinzătoare cu fetița

Maya, fiica lui Connect-R, seamănă tot mai mult cu mama ei. Imagini surprinzătoare cu fetița

13 mart. 2024, 13:17,
în Cancan

Maya, fiica lui Connect-R din mariajul cu Misha, seamănă tot mai mult cu mama ei, fetița împlinind 7 ani la început de an. Chiar dacă au divorțat în urmă cu câțiva ani, cei doi continuă să se comporte ca o familie de dragul fetei. În prezent, Maya este o domnișoară în toată regula și chiar a făcut primii pași către o carieră artistică.

Connect-R și Misha au devenit părinți în anul 2014, atunci când a venit pe lume fiica lor, Maya. Micuța nu mai este demult doar o fetiță de câțiva anișori, de acum fiind o domnișoară în toată regula, care în luna ianuarie a împlinit vârsta de 10 ani.

Maya, fiica lui Connect-R, seamănă tot mai mult cu mama ei

Chiar dacă părinții său sunt despărțiți de câțiva ani, beneficiază de prezența amândurora în egală măsură, mergând în vacanțe împreună și comportându-se ca și cum ar fi o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Recent, Misha a postat în mediul online o nouă imagine cu fiica sa, internauți rămânând surprinși de cât de mare și frumoasă a devenit micuța. Maya a atras toate privire în mediul online, fiind, de asemenea, parcă copia fidelă a mamei sale, spre bucuria lui Connect-R.

Totodată, Maya Mihalache este o artistă în devenire, care la sfârșitul anului trecut a debutat cu o inedită colaborare cu mama sa. Misha, cunoscută pentru succesul său în industria muzicală, a mărturisit că pasiunea comună pentru muzică a fost factorul care le-a inspirat să creeze împreună o melodie specială pentru Crăciun.

Maya și-a pus tatăl în dificultate

Connect-R este un tătic model, însă, ca orice părinte, tânjește să primească din partea copilului său dovezi clare de afecțiune care să îi ateste că el este, de fapt, părintele preferat și cel mai iubit. Într-un astfel de moment de tachinare la adresa propriei fiice, micuța Maya a reușit să-i închidă definitiv gura tatălui său printr-o replică care l-a lăsat mască pe artist.

„O întrebam pe fii-mea mereu: «La ce te gândești?». Mai stătea cu capul pe geam. Mi-a zis la un moment dat: «De ce trebuie să mă gândesc tot timpul la ceva?». Am zis că eu sunt prost.

La un moment dat o tot tachinam: «Pe cine iubești mai mult, pe mami sau pe mine? Eu am văzut că pe mine, cu mine îți place să stai mai mult». Ea zicea că nu eu «ba da, ba da» și la un moment dat zice: «Tati, dacă ai avea doi copii, ai putea să îl iubești pe unul mai mult și pe altul mai puțin?». Mi-a rupt capul”, a povestit Connect-R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *