Prima pagină » Cultural » Matilda Pascal Cojocărița se menține tânără și arată spectaculos la vârsta de 64 de ani. Ce trucuri de înfrumusețare folosește celebra artistă

Matilda Pascal Cojocărița se menține tânără și arată spectaculos la vârsta de 64 de ani. Ce trucuri de înfrumusețare folosește celebra artistă

22 dec. 2022, 09:00,
în Cultural

Matilda Pascal Cojocărița se menține tânără și arată spectaculos la vârsta de 64 de ani. Îndrăgita interpretă de folclor face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene și cucerește publicul cu vocea sa deosebită și ținutele elegante. Cântăreața de muzică populară se află într-o formă fizică de invidiat și nu se abate de la câteva reguli care o ajută să își mențină un ten tânăr și o siluetă fără cusur. Iată ce trucuri de înfrumusețare folosește celebra artistă aleasă Miss România în anul 1979.

Matilda Pascal Cojocărița se menține tânără și arată spectaculos la vârsta de 64 de ani

Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Artista are o carieră de succes și o poveste de viață impresionantă. Îndrăgita interpretă de folclor a fost prima femeie de la noi din țară care a obținut titlul de Miss România în anul 1979. Artista și-a construit o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și de copii. Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine la vârsta de 64 de ani și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Gena e sănătoasă, e bună. Așa m-au lăsat părinții. Nu am îmbunătățiri, nu am apelat la bisturiu sau la operații de tipul ăsta. Ce fac mai special? Fac multă mișcare, merg într-un pas mai alert. Recunosc, înainte mergeam și la sală, dar în ultima vreme nu am mai fost. Mișcarea e foarte importantă. (…)

Pentru ten folosesc ceai. Practic, mă spăl pe față cu el. Ceai de toate felurile, chiar și scuturătură de fân, tot ce înseamnă plante, dacă se poate să nu fie din acela la pliculeț. Tot ce găsesc, tot ce înseamnă ceaiuri din plante este sănătate curată.”, a declarat vedeta.

O altă artistă care nu ține cont de vârstă și se află într-o formă fizică de invidiat este Alexandra Velniciuc. Actrița face furori de fiecare datăă când apare la evenimentele mondene și este extrem de apreciată de publicul autohton. Și colega ei de breaslă, Crina Matei, arată spectaculos și se mândrește cu o siluetă de invidiat. Vedeta atrage multe priviri atunci când se afișează în lumina reflectoarelor.

Ce secrete de înfrumusețare are îndrăgita interpretă de folclor

Matilda Pascal Cojocărița este o prezență răvășitoare în lumea artistică românească la vârsta de 64 de ani. Cântăreața de folclor are un ten perfect și o siluetă de invidiat. Aceasta a dezvăluit că pentru a arăta atât de bine ține cont cu strictețe de câteva reguli simple.

,,Pentru ten folosesc ceai. Practic, mă spăl pe față cu el. Ceai de toate felurile, chiar și scuturătură de fân, tot ce înseamnă plante, dacă se poate să nu fie din acela la pliculeț. Tot ce găsesc, tot ce înseamnă ceaiuri din plante este sănătate curată. De mai mulți ani folosesc acest truc pentru față. Fac un amestec din mai multe ceaiuri și pun comprese pe față. Evident, după ce mă demachiez, în prealabil, cu săpun. Pentru că este foarte importantă și demachierea pentru ten.

Pentru păr, eu cumpăr petrol de la o firmă românească. Mai precis, este o soluție care găsește și în farmacie. Ea mai conține ulei de ricin, dar eu mai adaug și în plus. Deci, petroleum cu ulei de ricin și mai pun un gălbenuș de ou, ulei de ricin și vitamina A.”, a precizat vedeta.

La vârsta de 64 de ani, Matilda Pascal Cojocărița se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimente mondene. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton și se bucură din plin de succes în muzică, iar pe plan personal interpreta se declară o femeie împlinită alături de copii și de partenerul ei de viață.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`