Prima pagină » Cultural » Matilda Pascal Cojocărița, mărturisiri surprinzătoare despre copii și suferințele din viața privată. ,,M-au pus pe gânduri foarte tare cuvintele astea…”

Matilda Pascal Cojocărița, mărturisiri surprinzătoare despre copii și suferințele din viața privată. ,,M-au pus pe gânduri foarte tare cuvintele astea…”

12 sept. 2022, 10:29,
în Cultural

Una dintre cele mai apreciate interprete de folclor din România, Matilda Pascal Cojocărița, a făcut mărturisiri surprinzătoare despre copii și suferințele din viața privată. Artista are o poveste de viață impresionantă și o carieră uluitoare. Puțini sunt cei care știu cum este vedeta dincolo de lumina reflectoarelor. Iată ce spune cântăreața de muzică populară despre soțul ei.

Matilda Pascal Cojocărița, dezvăluiri neașteptate despre copii și soț

Îndrăgita cântăreață de folclor Matilda Pascal Cojocărița se bucură din plin de succes în carieră și de aprecierea publicului autohton. Artista face furori de fiecare dată când apare pe scenă și cucerește inimile multora cu vocea deosebită și energia debordantă.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, vedeta ascunde multe suferințe în viața privată. Interpreta s-a despărțit de primul soț, însă și-a găsit fericirea alături de actualul partener, Ștefan Cigu. Cei doi au o căsnicie longevivă și radiază de fericire împreună. Din primul mariaj, Matilda Pascal Cojocărița are un băiat, pe Alin, iar soțul ei are o fată și un băiat dintr-o căsnicie anterioară.

Celebra cântăreață de folclor a dezvăluit recent ce relație are cu fiul ei, Alin, și cum a reușit să treacă peste momentele tensionate pe care le-a avut cu acesta.

,,În 31 de ani nu mi-a reproșat niciodată nimic. Dar am avut o perioadă când, după ce s-a căsătorit, a început cu ,,știi că eu sunt un frustrat, că nu am trăit lângă mama, că nu ai avut grijă de mine.’’ M-au pus pe gânduri foarte tare cuvintele astea. În primul rând, copilul meu nu poate să gândească așa. Cred că a fost o influență și nu pot să-l condamn. Și-a asumat influența apoi.’’, a declarat artista.

Matilda Pascal Cojocărița are doar cuvinte de laudă pentru copiii săi, dar mai ales pentru soțul ei, Ștefan Cigu. Aceasta a mărturisit că este răsfățată de partenerul ei și se declară o femeie împlinită.

,,Soțul meu mă alintă. Îmi spune în fiecare zi că mă iubește și că sunt frumoasă. Ce poate fi mai frumos?”, a declarat interpreta de folclor.

De viața de familie se bucură din plin și celebrul cuplu de artiști Cornelia și Lupu Rednic. Cei doi au trecut prin multe provocări în căsnicie, dar sunt mai fericiți ca oricând. Deși nu au copii, aceștia se declară împliniți și se dedică muzicii și publicului autohton. Și frumoasa artistă Emilia Ghinescu și-a regăsit fericirea alături de actualul soț. Cântăreața a trecut printr-un divorț dureros, însă și-a refăcut viața și se mândrește cu bărbatul care i-a cucerit inima.

Ce spune interpreta de folclor despre căsnicia sa

Matilda Pascal Cojocărița are o căsnicie de mai mulți ani alături de Ștefan Cigu. Cei doi au trecut prin multe momente grele și au luptat pentru a fi împreună. Cântăreața de muzică populară are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață, care o răsfață și o susține mereu.

,,Contează foarte mult și respectul, într-o relație. Apoi să ții cont de părerea celuilalt, iar noi ne consultăm împreună unul cu celălalt. (…) Noi de ani de zile apărem împreună, pe scenă, și peste tot… Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa. Petrecem foarte mult timp împreună și nu ne plictisim unul de celălalt.”, a mărturisit vedeta.

La rândul lui, Ștefan Cigu a dezvăluit cum gestionează conflictele din viața de cuplu.

,,La bază e dragostea, dar să nu uităm să ne și respectăm. Eu sunt ardelean și cedez primul. Îmi place să o alint și să o răsfăț. Nu putem trăi unul fără celălalt. Dacă nu suntem împreună ne sunăm reciproc toată ziua, parcă ne lipsește ceva.”, a precizat Ștefan Cigu.

Matilda Pascal Cojocărița are o carieră impresionantă în muzică și o familie frumasă de care este tare mândră. Artista face furori de fiecare dată când apare pe scenă și cucerește publicul cu vocea sa deosebită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *