Prima pagină » Cultural » Matilda Pascal Cojocărița, detalii dureroase din biografie. ,,Se exterioriza prin a lovi…”

Matilda Pascal Cojocărița, detalii dureroase din biografie. ,,Se exterioriza prin a lovi…”

21 mart. 2023, 10:20,
în Cultural

Matilda Pascal Cojocărița a oferit recent câteva detalii dureroase din biografie. Celebra cântăreață de muzică populară are o carieră impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de lumina reflectoarelor, artista ascunde suferințe greu de imaginat. Puțini sunt cei care știu că primul soț a fost violent cu ea și a trecut prin momente dificile în primul mariaj. Iată ce spune Matilda Pascal Cojocărița despre primul bărbat din viața sa.

Matilda Pascal Cojocărița, detalii dureroase din biografie

Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai apreciate interprete de folclor din România. Artista face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite în carieră, vedeta ascunde o poveste de viață dureroasă. Matilda Pascal Cojocărița a trecut printr-un mariaj eșuat, iar din prima căsnicie îl are pe fiul ei, Alin, de care este tare mândră. Recent, artista a fost invitată la emisiunea lui Denise Rifai, unde a dezvăluit că primul soț a lovit-o de nenumărate ori. Cântăreața a vorbit cu greu despre suferințele pe care le-a ascuns de ochii publicului.

„Îi port respectul, acolo unde este, pentru că decedat fiind, acum un an și un pic, pentru că mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume, acest copil, Alin, care îmi este suflet, îmi este grai, îmi este trup, îmi este totul. E un copil foarte bun. La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, a fost o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirabil, admirat de lume.

Era un om interior, nu se exterioriza, nu mi-a zis niciodată de ce te duci, nu mi-a zis niciodată unde te duci, nu a ținut cont cu cine mă duc, în turnee, în spectacole. Probabil că era un om interiorizat, suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi. O făcea, cel puțin o dată, de două ori pe an, dar o făcea urât. Nu aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram omul corect, a fost primul bărbat din viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta.”, a precizat artista.

În prezent, Matilda Pascal Cojocărița se declară o femeie împlinită alături de actualul soț, Ștefan Cigu. Vedeta se bucură din plin de rolul de mamă și bunică, dar preferă să fie discretă când vine vorba de familia sa. La vârsta de 65 de ani, interpreta de folclor se află într-o formă fizică de invidiat și se menține tânără.

Ce spune artista despre pierderea părinților și suferințele care au urmat

Matilda Pascal Cojocărița este mereu  zâmbitoare și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Deși a trecut prin momente tensionate, cântăreața și-a păstrat optimismul și atrage multe priviri de fiecare dată când apare pe marile scene. Interpreta de folclor a devăluit că a făcut numeroase sacrificii de dragul carierei și de multe ori a ascuns tragedii și suferințe greu de imaginat.

,,Când a murit tata, l-am îngropat și a doua zi am cântat la Huși. Când a murit sora, am plecat de la patul ei spre concert, la Focșani, și în urmă a murit. A trebuit să cânt! Mama a murit într-o noapte de vineri spre sâmbătă și aveam sâmbătă seara eveniment la București. Am lăsat tot, cum se spune, întinsă pe masă, am plecat și mi-am făcut datoria față de oameni. Este foarte important, în viață, să-ți ții cuvântul. E foarte greu, e dureros.”, a mărturisit aceasta.

Matilda Pascal Cojocărița a trecut prin momente grele în viața privată. Artista este extrem de discretă când vine vorba de biografia sa dureroasă și preferă să se dedice publicului care o îndrăgește atât de mult. În prezent, interpreta de folclor se declară o femeie împlinită alături de soțul ei și de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *