Prima pagină » Cancan ultimă oră » Matilda Pascal-Cojocarița a împlinit 63 de ani. Cum arăta artista în tinerețe

Matilda Pascal-Cojocarița a împlinit 63 de ani. Cum arăta artista în tinerețe

04 nov. 2020, 11:47,
Cristian ZAVASTIN în Cancan ultimă oră

Interpreta de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița, a împlinit 63 de ani. Puțini sunt cei care știu că Matilda Pascal-Cojocărița a fost Miss România în anul 1979. Artista este mamă și fericită bunică a trei nepoți superbi.

Interpreta de muzică populară, care a fost desemnată Miss România în anul 1979, la un concurs de frumusețe de la Costinești, nu este notalgică după tinereţe. Iar asta pentru că artista arată excepțional, în plus are o siluetă de vis. Doamna cântului popular românesc arată extraordinar și nu ai zice că are 63 de ani, dacă nu ai vedea buletinul.

În 1985, Matilda a câștigat concursul „Floarea din grădină“, iar în timp, a devenit una dintre cele mai îndrăgite interprete de folclor. Matilda și-a păsatrat zâmbetul cuceritor și frumusețea proaspătă chiar și acum, la 63 de ani.

Matilda Pascal-Cojocarița a împlinit 63 de ani

Cântăreața şi-a schimbat stilul alimentar în ultimii ani, s-a axat pe alimente sănătoase și aşa a reuşit să slăbească, apoi a reușit să se mențină.

„Nu doresc să slăbesc mai mult, e bine așa. De la o anumită vârstă nu e bine să slăbești nici prea mult”, a spus Matilda Pascal-Cojocarița. Artista a renunțat la zahăr și nu mai consumă carne roșie, de vită şi de porc. Iar noul regim alimentar adoptat o face să aibă un tonus bun.

„Mănânc doar carne de pasăre, de la țară, și pește. Nu mai consum carne de porc și de vită. În paralel, am renunțat și la zahăr, la făinoase și evit prăjelile. Mă simt mult mai bine așa. Și mult mai ușoară. Am slăbit aproape 10 kg, parcă sunt alt om”, a povestit Matilda Pascal-Cojocărița.

Căsătorită cu dirijorul și violonistul Ștefan Cigu

Interpreta este căsătorită cu dirijorul și violonistul Ștefan Cigu. Cântăreața are trei nepoți. Doi băieți de la fiul ei, Alin Pascal, Adam și Tudor, și o fetiță, Miriam, de la Horațiu, fiul lui Ștefan Cigu. Aniversarea zilei de naștere a prins-o pe drum pe superba artistă.

La 36, mama era bunică de la sora mea mai mare, a povestit artista.

Afacere cu covrigi

Chiar dacă nu are spectacole, din cauza retricțiilor pandemiei, Matilda Pascal Cojocărița nu stă degeaba. Artista și soțul ei au deschis o afacere în Bistrița, în urmă cu două decenii. Este vorba despre o simigerie, unde vând covrigi personalizați, botezați „covrigi muzicali” sau „covrigii Matilda”. Luna viitoare, afacerea împlinește 23 de ani.

Muzica, dar și munca, o țin pe Matilda Pascal Cojocărița pe „metereze”, cum s-ar spune. Puțini știu că artista știe să facă și business, nu doar muzică bună! Și, dacă acesta a rezistat și în pandemie, este clar că se pricepe. Cum a reușit Matilda să vândă pe bandă rulantă covrigii muzicali, a spus chiar ea.

„Merge foarte bine covrigăria noastră. Am fost și noi închiși, am avut personalul în șomaj tehnic. Avem 9 angajați și distribuim covrigi în 30 de unități din Bistrița. Mie îmi place foarte mult, mă stimulează această afacere, e în curte la mine, o supraveghez din casă. În plus, am o echipă foarte bună, foarte solidă, care nu necesită mega atenție“, a declarat Matilda Pascal Cojocărița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *