Prima pagină » Local » Măsurile luate în urma scandalului cu „baba de la parter” din Alexandru. Femeia atacase polițiștii cu un cuțit

Măsurile luate în urma scandalului cu „baba de la parter” din Alexandru. Femeia atacase polițiștii cu un cuțit

26 iul. 2024, 17:02,
BZI.ro, în Local
Măsurile luate în urma scandalului cu

Urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la faptul că în cartierul Alexandru, din municipiul Iași, a avut loc un scandal, în urma căruia o femeie ar fi sărit la polițiști cu un cuțit, după ce a furat o geantă, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași a transmis următoarele:

„La data de 25 iulie anul curent, Secția nr.1 Poliție Iași a fost sesizată, prin apel 112, de mama unui minor despre faptul că, în timp ce se afla în zona Piața Voievozilor, din municipiul Iași, fiului său i-ar fi fost sustrasă, de pe o bancă, o borsetă, în care avea bani și un telefon mobil.

Apelanta a precizat că a reușit să identifice locația în care se afla telefonul mobil, precum și persoana bănuită de comiterea faptei, care a refuzat să predea bunurile și a început să provoace scandal. Din acest motiv, aceasta a alertat Poliția, prin apel 112.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, la fața locului fiind identificată familia minorului, precum și persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 78 de ani, din Iași, care avea asupra sa un obiect tăietor-înțepător și era în conflict cu un bărbat, din același imobil, dispută ce avea ca obiect returnarea bunurilor către proprietarul de drept.

Pe fondul celor sus-menționate și a stării de agitație în care se afla femeia bănuită de comiterea faptei, polițiștii au procedat la imobilizarea acesteia, fiind transportată la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, unde a fost internată.

Bunurile au fost recuperate și restituite proprietarului.

Bărbatul implicat în conflictul cu femeia bănuită nu a depus plângere penală pentru savârșirea infracțiunilor de amenințare și lovirea sau alte violențe.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în care se efectuează cercetări, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași

Citește și Scandal monstru în cartierul Alexandru! „Baba de la parter”, așa cum îi spun locatarii unei pensionare, a sărit la poliție cu un cuțit, după ce a furat o geantă din parc

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *