Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Măşti pentru stimularea creşterii părului
Măşti pentru stimularea creşterii părului

Măşti pentru stimularea creşterii părului

13 feb. 2020, 08:19,
în WoW!

Să ai un păr sănătos poate fi o adevărată provocare. Stresul, stilul alimentar nesănătos, diverse boli, genetică, produsele chimice de pe piaţă, toate reprezintă un factor de risc pentru sănătatea părului nostru. În acest articol vă prezentăm cele mai eficiente 13 remedii naturale pentru creştere a părului pe care trebuie să le încerci.

Agrişele indiene (Amla)

Boabele de agrişe întăresc foliculii de păr, previn despicarea acestuia şi ajuta la creşterea firului de păr. De asemenea, agrişele indiene intensifica culoarea părului şi textură. Amestecaţi doua linguri de suc de lime cu două linguri de suc de agrişe indiene. Aplicaţi soluţia pe scalp şi lăsaţi să acţioneze două ore. Spălaţi-vă apoi cu apă călduţă.

Mască cu albuş de ou

Albuşul de ou este foarte bogat în nutrienţi sănătoşi ca sulfurul, zincul, fier, iod şi fosfor. Aceşti nutrienţi sunt excelenţi pentru hidratarea şi hrănirea foliculior de păr. Nu trebuie decât să aplicaţi albuşul de ou pe scalp şi lăsaţi să acţioneze 15 minute. Apoi clătiţi cu apa caldă.

Uleiul de ricin

Uleiul de ricin este bogat în vitamina E şi aminoacizi esenţiali cum ar fi omega 9, transformand-ul într-un remediu perfect de întreţinere a părului. Uleiu de ricin are o textură destul de groasă şi de aceea este bine să-l amestecaţi cu alte uleiuri, cum ar fi cel de migdale, de cocos sau de măsline. Aplicaţi amestecul acestor uleiuri pe scalp şi lăsaţi să acţioneze o oră, apoi clătiţi cu apa caldă.

Uleiul de vitamina E

Acest ulei este bogat în antioxidanţi extrem de eficienţi în combaterea radicalilor liberi. În plus, ajuta scalpul să se oxigeneze mai bine. Masaţi-vă scapul cu acest ulei seara şi lăsaţi să acţioneze pe timpul nopţii. Clătiţi dimineaţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`