Prima pagină » Cancan » Maşinile lui Alex Bodi, o întreagă avere. Câte Lamborghini are în garajul sau de lux

Maşinile lui Alex Bodi, o întreagă avere. Câte Lamborghini are în garajul sau de lux

15 oct. 2020, 12:37,
BZI.ro, în Cancan

Iubitul Biancăi Dragusanu este un prosper om de afaceri iar acest lucru se reflectă şi în garajul său. De fiecare dată maşinile lui Alex Bodi întorc privirile atunci când rulează pe drumurile din ţara noastră. Este ştiut faptul că acesta are un adevărat parc auto acasă, printre maşinile sale de lux numărându-se mai multe Lamborghini.

Alex Bodi este un om de afaceri de succes, iar acest lucru se poate vedea în garajul sau, ce începe deja să semene cu un parc auto, pentru că acesta deţine foarte multe maşini. Iată câte autoturisme are, de fapt, Alex Bodi, iubitul Biancăi Dragusanu.

Cât costă maşinile lui Alex Bodi

Alex Bodi se poate mândri cu mai multe autovehicule de lux, printre care se afla mai multe Lamborghini. Unul dintre acestea este un Lamborghini Urus, cu 65 de cai putere. Acesta este automobilul din care cobora Bianca Drugasanu desfigurată, alături de Alex Bodi, moment în care s-a creat un mare scandal, pentru că omul de afaceri este acuzat că şi-a bătut iubită.

Alex Bodi mai are şi un Lamborghini Aventador SV, construit în ediţie limitată. Sunt doar 500 de astel de modele în întreaga lume. Omul de afaceri mai are şi un Bugatti Chiron, un Ferrari Pistă, Maybach şi un Rolls-Royce. Cea mai scumpă maşina pe care o deţine este aceasta din urmă, care a costat ccira 500.000 de euro.

Alex Bodi, acuzat că a bătut-o pe Bianca Dragusanu

Omul de afaceri este acuzat că şi-a bătut soţia, pe Bianca Dragusanu, după ce aceasta a fost filmată ieşind din maşina lui, plină de vânătăi. Aceasta abia se putea ţine pe picioare, iar acuzat pentru starea blondinei a fost chiar Alex Bodi. El ar fi aflat de o posibilă aventura a vedetei şi a lovit-o. Niciunul dintre cei doi nu a comentat această informaţie.

”Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit nişte imagini din care reieşea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat şi el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi găsit imagini compromiţătoare cu Bianca şi afaceristul turc despre care ea susţinea că a ajutat-o cu achiziţionarea unor blănuri. Alex şi-a ieşit din minţi când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi şi a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecţie serioasă”, a dezvăluit o sursă.

Alex Bodi, mesaj halucinant după ce ar fi bătut-o pe Bianca Dragusanu: „Lansez provocări”

Alex Bodi a transmis un mesaj surprinzător înainte să o agreseze pe Bianca Dragusanu şi să fie surprins de paparazii CANCAN.RO cum o poartă pe braţe de la maşină până la uşa casei din Pipera. Fosta prezentatoare de la Kanal D mergea greu din cauza loviturilor primite şi a încercat din răsputeri să îşi ascundă vânătăile de pe faţă.

Controversatul afacerist pozează într-un gentlemen, dar este total opusul. Într-un story făcut pe Facebook, el a distribuit un citat care îi aparţine lui Richard Branson, unul dintre cei mai mari antreprenori în serie din lume. După cum puteţi vedea în imaginea de mai jos, ideea cu care Alex Bodi rezonează este următoarea: “Cea mai mare motivaţie a mea? Să îmi lansez provocări”. La ce provocări se referă însă… doar el ar putea să ne explice. Legat de subiectul de a nu da explicaţii… ieri, fostul soţ al Biancăi Dragusanu şi-a închis contul de Instagram, dar pe cel de Facebook şi l-a păstrat deschis. Detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *