Prima pagină » National » Mașinile de la ADR Centru, folosite în interes personal la Brașov
Mașinile de la ADR Centru, folosite în interes personal la Brașov

Mașinile de la ADR Centru, folosite în interes personal la Brașov

04 sept. 2020, 12:05,
în National

ADR Centru, o vacă de muls pentru politicieni. Bucătarii și angajații unui hotel din Predeal, conducătorii mașinilor ADR.

La biroul ADR de la Brașov poți suna până te saturi, nu îți va răspunde nimeni. În schimb, mașinile instituției sunt folosite în interes persoanal, de apropiații politicienilor.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru (ADR) a devenit o mină de aur pentru politicienii locali, apropiați de conducerea instituției. Mulți dintre aceștia și-au făcut culcuș prin birourile regionale -ei, rudele sau apropiații lor. Nici Brașovul nu face excepție, aici judetul figureaza cu două birouri, nu doar unul, dar și cu câțiva angajati. De exemplu, la unul dintre birouri încă figurează liberalul Mihai Veștea și actualul prefect, Cătălin Văsii, cei doi care au trecut tot în tandem și pe la Primăria Predeal.

Și totuși, vorbim de o Agentie de Dezvoltare, una care nu a fost în stare să îi scoată de pe site pe cei 2 indivizi care s-au perindat numai pe posturi pe la stat. Însă, am aflat și de ce nu au fost scoși. Pentru că cei doi și-au suspendat contractele. Cu alte cuvinte, să nu rămână băieții fără locuri de muncă după ce se termină mandatele. Interesant este cazul prefectului Văsii, care a dat examen și pentru un post de consilier la DGASPC Brașov, instituția rampă de lansare pentru politicienii care vor să prindă un post bun la stat. Cum s-a suspendat acesta și de la ADR și de la DGASPC? Sau cum sunt ținute blocate 2 posturi la stat pentru un tip care a dat examen și a lucrat doar 2 zile, după care a fost numit prefect? Cum sunt posibile aceste manevre?

sursă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`