Prima pagină » Titlurile zilei » Mașini avariate în toate colțurile Iașului din cauza șoferilor băuți! Polițiștii au deschis dosare penale pe bandă rulantă pentru inconștiența indivizilor

Mașini avariate în toate colțurile Iașului din cauza șoferilor băuți! Polițiștii au deschis dosare penale pe bandă rulantă pentru inconștiența indivizilor

17 aug. 2022, 02:00, 2 ,
Violina GORCINSCHI, în Titlurile zilei

Recent, polițiștii ieșeni au penalizat mai mulți conducători auto care și-au făcut de cap și au urcat băuți la volan. Din cauza deciziilor lor inconștiente, șoferii au fost implicați în accidente și s-au trezit cu propriile mașini avariate. Ajunși la fața locului, oamenii legii au întocmit mai multe dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

Mai mulți conducători auto din Iași s-au trezit cu propriile mașini avariate după ce au fost implicați în accidente rutiere provocate de șoferii băuți. Unii șoferi au uitat că trebuie să respecte regulile de circulație și au încălcat grav legislația, punând în pericol atât siguranța altor persoane, cât și integritatea autoturismelor. Polițiștii ieșeni i-au penalizat pe indivizi, iar acum sunt suspectați de săvârșirea unor infracțiuni.

 o persoana la volan cu o sticla in mana

Din cauza consumului de alcool, mai mulți șoferi au provocat accidente rutiere

Mașini avariate din cauza consumului de alcool

un politist cu un etilotest in mana

Șoferii implicați în accidente au fost testați de oamenii legii, iar celor care au consumat alcool peste limita legală li s-a întocmit dosar penal

Recent, mai mulți indivizi au intrat în vizorul polițiștilor, fiind implicați în accidente rutiere. După ce au fost testați cu aparatul de măsurare a nivelului de alcool, s-a constatat faptul că aceștia nu aveau ce căuta la volan, fiind în stare de ebrietate.

În municipiul Iași, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, ar fi intrat cu mașina într-un alt autoturism ce era condus de o tânără, iar rezultatele alcooltestului au arătat că ar fi consumat cantități mari de alcool. Cu toate acestea, ieșeanul a refuzat să meargă la spital pentru a i se prelua mostre de sânge.

„În seara de 12 august 2022, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iași și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o tânără de 21 de ani. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. În urma testării celor doi conducători auto cu aparatul alcooltest, s-a constatat faptul că șoferul, în vârstă de 43 de ani, se afla sub influența alcoolului, în urma testării sale rezultând o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Ulterior, individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar acum este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Magistrații Judecătoriei Iași au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

doua masini avariate

Recent, un ieșean a lovit o mașină parcată, în comuna Rediu

Prins băut de poliție după ce a lovit o mașină parcată

mai multe persoane adunate si masini

În urma verificărilor s-a descoperit că bărbatul consumase alcool

Alt ieșean a fost dat și el de gol că ar fi șofat sub influența băuturilor alcoolice. Acesta s-ar fi urcat băut la volan și ar fi lovit o mașină parcată, în comuna Rediu.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara de 13 august 2022, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Rediu și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Agenții din cadrul Biroului Rutier l-au luat la întrebări pe individ și l-au pus să sufle în etilotest. Bărbatul ar fi consumat cantități mari de alcool, în urma testării rezultând o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în cazul ieșeanului ce a fost condus ulterior la spital pentru a i se prelua mostre biologice.

Din fericire, în urma impactului au rezultat doar două mașini avariate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *