Prima pagină » Cancan » Mașina lui Jador, vandalizată!  „A luat portofelul…” – VIDEO

Mașina lui Jador, vandalizată!  „A luat portofelul…” – VIDEO

27 aug. 2021, 13:34,
în Cancan

Clipe grele pentru Jador după ce și-a găsit mașina vandalizată. Din automobilul lui, hoții au furat portofelul și au făcut mai multe pagube materiale. Întregul episod a avut loc la Constanța unde artistul susținea un concert.

După ce a terminat de cântat și a plecat cu restul formației înapoi la mașină, cântărețul s-a trezit cu geamul mașinii spart, iar coșmarul nu se oprește aici.

Mașina lui Jador, vandalizată în Constanța

Imediat după ce a ajuns la fața locului, Jador a spus că nu îi pasă de bani ci de actele din portofel. Artistul are nevoie de buletin pentru a se deplasa la concertele următoare, în special la unul pe care urmează să îl aibă în Germania.

„Te duci la spectacol și ia uite oamenii ce fac la mașină! Nu mai avem geam. Cel care a luat portofelul din mașină, te rog frumos, ia banii și golește-l.

Ia portofelul și aruncă-l la o secție de Poliție, ca să fie bine! Te rog eu frumos, că trebuie să plec în Germania”, a transmis Jador, la secțiunea de stories de pe Instagram.

După acest episod Jador s-a filmat într-o mașină, în timp ce stătea cu capul pe picioarele unei tinere, însă nu se știe dacă este vorba de fosta lui iubită Georgiana. Desi nu și-a recuperat actele momentan, artistul este acum în drum spre Câmpia Turzii, unde urmează să aibă un nou concert.

De ce a rupt Jador o bancnotă de 100 de lei

Un alt incident în care a fost implicat Jador a fost cel în care a fost filmat în timpul unui concert, unde a rupt o bancnotă de 100 de lei.

Cântărețul a explicat motivul care a stat în spatele gestului care i-a adus multe critici. El a mărturisit că invitații de la cântare erau foarte insistenți, nu se mai bucurau de moment și nu era lăsat în pace.

„Oameni buni, am văzut foarte multe tiktok-uri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani… Am rupt chiar 100 de lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani, nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt și să-mi fac programul, i-a luat un copil bănuții și i-am dat tot ce mai aveam în buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu părinții.

Ce voiam să zic e că nu am ajuns și că n-o să mă gândesc niciodată în viața mea că am ajuns… eu am refuzat banii respectivi pentru că toată lumea stă cu bani pe tine, toată lumea stă cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează așa cum se făcea odată. Nu știu cum să vă zic, eu cânt de când eram mic și toată lumea dansa, nimeni nu stătea cu telefonul pe tine…”, a povestit Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024