Prima pagină » National » Mașină de poliție răsturnată de un șofer grăbit care a ieșit din benzinărie. Polițistul a fost transportat la spital
Mașină de poliție răsturnată de un șofer grăbit care a ieșit din benzinărie. Polițistul a fost transportat la spital

Mașină de poliție răsturnată de un șofer grăbit care a ieșit din benzinărie. Polițistul a fost transportat la spital

31 aug. 2024, 18:20, 1 ,
în National

Pe 31 august, în jurul orei 13:55, polițiștii au fost alertați prin apel 112 despre un accident rutier pe DE 584, în localitatea Viziru, implicând o autospecială de poliție.

La fața locului, echipele Serviciului Rutier au descoperit că o femeie de 55 de ani din județul Galați, în timp ce vira stânga pentru a ieși dintr-o benzinărie, a lovit o autospecială de poliție care circula din sens opus.

În urma coliziunii, autospeciala s-a răsturnat pe drum. Aceasta se deplasa în regim normal și era condusă de un agent de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru, aflat în timpul serviciului.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. După accident, șoferul autospecialei a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele accidentului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024