Prima pagină » Cancan ultimă oră » Masca de ten care tratează ridurile eficient
Masca de ten care tratează ridurile eficient

Masca de ten care tratează ridurile eficient

14 iul. 2021, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Există numeroase tratamente pe piaţa care promit că îţi întineresc chipul imediat şi că te scapa de aspectul îmbătrânit, însă prea puţine reuşesc chiar să facă acest lucru. Deşi poate părea incredibil, o mască facială te ajuta să pari cu zece ani mai tânăr. Dacă nu îţi permiţi intervenţiile estetice, foloseşte următoarea masca.

Ai nevoie de 4 ingrediente, uşor de procurat:

  • miere pură – două linguriţe
  • scorţişoară – o linguriţă
  • avocado – o bucată
  • pudră de cacao raw – 3 linguriţe

Pune toate ingredientele într-un bol şi amestecă-le, până când se face o pastă. Aplică aceasta masca pe faţă şi las-o timp de 25 de minute, apoi spală-te cu apă caldă. Pentru cele mai bune rezultate, aplica aceasta masca de două ori pe săptămână.
Iată care sunt beneficiile pe care le oferă scorţişoara tenului tău şi cum poţi scăpa de probleme de sănătate cu ajutorul ei:

1. Este un extraordinar exfoliant natural.
Este îndeajuns de aspră ca să exfolieze bine pielea, dar şi suficient de blândă ca să o catifeleze şi să nu o agreseze. Îţi poţi prepara un scrub pentu exfolierea tenului folosind scorţişoară, zahăr, praf de copt şi apă.
Acest amestec va îndepărta mizeria şi va curăţa porii, lăsând pielea strălucitoare. Pentru hidratarea tenului, apelează la o mască cu scorţişoară, lapte şi miere.

2. „Şterge” ridurile fine.
Aplicată pe faţă, scorţişoară îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul epidermei. Acest lucru face ca pielea să pară mai tânără, iar ridurile fine îşi reduc astfel aspectul, devenind mai puţin vizibile. Evita zona ochilor atunci când îţi aplici o mască cu scorţişoară.

3. Dă volum buzelor.
Dacă vrei să-ţi măreşti natural buzele, scorţişoară este soluţia! Pentru a da volum buzelor amesteca scorţişoară cu miere şi maseza buzele timp de 5 minute, apoi clăteşte. Efectul este temporar.

4. Este un bun tratament pentru acnee.
Datorită proprietăţilor antimicrobiene şi antiinflamatorii, scorţişoară reuşeşte să vindece acneea. De asemenea, oxigenează eficient pielea. Amestecă trei linguriţe de miere cu o linguriţă de scorţişoară ca să obţii un tratament împotriva coşurilor. Aplică pe coşuri şi lasă să acţioneze peste noapte. Aplică acest tratament o dată pe săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`