Prima pagină » National » Mărturisiri tulburătoare făcute de taximetristul care a transportat-o pe Loredana, tânăra care și-a ucis prietena la Mangalia

Mărturisiri tulburătoare făcute de taximetristul care a transportat-o pe Loredana, tânăra care și-a ucis prietena la Mangalia

15 aug. 2023, 10:16, 1 ,
în National

Taximetristul care a transportat-o pe Loredana, tânăra care și-a ucis prietena, a făcut o mărturisire tulburătoare. Bărbatul este încă șocat de fapt că trupul Alinei Ciobanu se afla în geamantanul pe care el la atins.

Cazul Loredanei Atănăsoaie, o tânără de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă și a abandonat trupul neînsuflețit într-un parc din Mangalia, a șocat întreaga țară. După ce a ucis-o pe Alina, tânăra a pus trupul într-un geamantan și l-a transportat cu un taxi în apropierea parcului.

Taximetristul care a dus-o pe Loredana nu știa că în geamantan se afla trupul Alinei. După ce a aflat despre această grozăvie, bărbatul a ramas șocat și susține că se va lăsa de meseria de taximetrist. Bărbatul chiar a întrebat-o pe Loredana ce se află în geamantan, deoarece acesta era foarte greu, iar tânăra spunea că are haine și cărți.

Mărturisit tulburătoare făcute de taximetristul care a transportat-o pe Loredana

Loredana Atănăsoaie și Alina Ciobanu erau prietene încă din copilărie. Din nefericire, această relație de prietenie avea să se încheie tragic, după ce Loredana a comis un omor premeditare asupra Alinei. În noaptea tragediei, tânăra de 18 ani a chemat un taxi la hotelul unde se află și ia cerut șoferului să o ducă la gară. Loredana avea un geamantan mare, în care se află trupul neînsuflețit al Alinei.

Fără să știe ce se află, de fapt, în interiorul acestuia, șoferul taxiului a ajutat-o pe Loredana să încarce trolerul în mașină. După ce autoritățile au descoperit crima, taximetristul a fost șocat să afle că, de fapt, a transportat un geamantan în care se află o persoană decedată.

„Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat, la ce s-a întâmplat. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât şi pe mine. Vreau să renunţ şi la taxi, vreau să renunţ la tot. Am doi copii acasă. Nu vreau să mi se întâmple ceva şi să rămână copiii vai de capul lor. Era grea valiza, chiar am întrebat-o când am vrut să o ajut. Am întrebat-o ce are. Rechizite şi haine. Am fost la gară, a vrut să scoată bani.

Apoi mi-a spus să o duc la Vaslui. I-am zis că nu pot să te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și mă duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: Nu, lasă-mă în parc. La Tosca. Trăgea de troler, zic: Câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina. Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos’, a povestit bărbatul pentru Observator.

Taximetristul se află în stare de șoc

După ce oamenii legii au cercetat și au deslușit filmul crimei, aceștia l-au anunțat pe taximetrist că a cărat un geamantan în care se afla, de fapt, trupul Alinei Ciobanu. Șocant, bărbatul a spus că în mașina nu erau urme de sânge. „Nu e nimic, a luat poliţia maşina. Nu e nimic. Poliţiştii mă cunosc şi mi-au spus: Tu ştii ce aveai în geamantan? Cărai un mort’.

De asemenea, taximetristul recunoaște că își dorește să renunțe la această meserie, pentru a-și reveni din șoc. „Am trei copii. Azi am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Când mi-a zis poliţia că am avut mort, nu mai vreau să fac taximetrie. Pot să iau pe cineva care îmi bagă cuţitul şi gata’.

Comentarii
  • Sa ne scuteasca cu marturisirile lui. A luat 200 de lei pe o cursa de 20 de lei. Asta nu l-a socat? Se baga in seama, ar trebui luat la intrebari. Banii aia in plus ii declara? Nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *