Prima pagină » National » Mărturisiri tulburătoare făcute de iubitul fetei omorâte de urs, la Bușteni. Tânărul a povestit cu lux de amănunte atacul animalului

Mărturisiri tulburătoare făcute de iubitul fetei omorâte de urs, la Bușteni. Tânărul a povestit cu lux de amănunte atacul animalului

10 iul. 2024, 10:20, 4 ,
în National

Iubitul fetei omorâte de urs, la Bușteni, a făcut o serie de mărturisiri tulburătoare. O dramă s-a petrecut recent în Jepii mici din Bușteni, pe Valea Prahovei, unde o tânără de 19 ani și-a pierdut viața în urma unui atac brutal al unui urs. Fata se afla în drumeție cu prietenul ei când a fost surprinsă de ursul sălbatic.

Martor la întreaga tragedie, băiatul a reușit să sune la 112, descriind cu groază cum animalul a atacat-o pe fată cu o ferocitate neașteptată. Ursul a prins-o pe tânără și a târât-o în adâncul pădurii, dispărând din raza vizuală a prietenului ei, care a rămas șocat și neputincios.

Mărturisiri tulburătoare făcute de iubitul fetei omorâte de urs, la Bușteni

Din primele informații, prietenul tinerei a reușit să ofere o descriere detaliată a atacului în timpul apelului la 112. Potrivit surselor, băiatul a relatat cum ursul a apărut brusc și a atacat-o violent pe fată, trăgând-o după el într-o manieră extrem de brutală.

Marcat profund de eveniment, martorul ocular a încercat să ofere cât mai multe detalii echipajelor de salvare pentru a facilita o localizare rapidă a victimei. Relatarea sa tulburătoare scoate la iveală ferocitatea atacului și starea de șoc în care se afla băiatul.

Jandarmii au dat dovadă de perseverență și curaj în timpul operațiunii de salvare a tinerei atacate de urs. În ciuda terenului accidentat și a dificultăților întâmpinate, au reușit să localizeze zona în care se afla victima la scurt timp după sosirea lor.

Eforturile lor au fost susținute de așteptarea unui elicopter SMURD, care urma să preia tânăra imediat ce aceasta ar fi fost găsită și stabilizată. Intervenția aeriană era esențială pentru a asigura un transport rapid al fetei către cea mai apropiată unitate medicală, având în vedere gravitatea posibilelor răni.

În ce stare se află acum tânărul

Băiatul care a asistat la atacul ursului asupra tinerei a suferit un șoc profund în urma incidentului. Sursele precizează că acesta a fost traumatizat de brutalitatea atacului și de viteza cu care s-au petrecut evenimentele.

În astfel de situații tragice, este esențial ca martorii evenimentelor traumatizante să beneficieze de sprijin psihologic adecvat. Sprijinul specializat îi poate ajuta să proceseze șocul, să își gestioneze emoțiile și să depășească trauma trăită. Atacul ursului a avut un impact semnificativ nu doar asupra victimei, ci și asupra prietenului care a asistat la tragedie. Este important ca acesta să beneficieze de sprijin psihologic specializat pentru a depăși trauma și a se recunoaște emoțional.

Iubitul fetei omorâte de urs, la Bușteni, se află în afara oricărui pericol dar, a suferit un șoc extrem de puternic în urma celor ce s-au petrecut sub ochii lui.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *