Prima pagină » Titlurile zilei » Mărturisirea incredibilă a unei femei venite în pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva! Fostul soț a umplut-o de boli venerice. Maria Lupu: „Pentru 20 de centimetri de sculă, să țin un bou întreg?” – Foto/ Video

Mărturisirea incredibilă a unei femei venite în pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva! Fostul soț a umplut-o de boli venerice. Maria Lupu: „Pentru 20 de centimetri de sculă, să țin un bou întreg?” – Foto/ Video

09 oct. 2021, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Titlurile zilei

O femeie în vârstă de 54 de ani a venit tocmai din municipiul Tulcea pentru a se ruga la moaștele Sfintei Parascheva. Maria Lupu a venit la Catedrala Mitropolitană din Iași să se închine după ce a fost părăsită de soțul cu care are și două fete. Bărbatul și-a părăsit copiii pentru o altă femeie, de care s-a îndrăgostit. Maria Lupu avea doar 37 de ani când a rămas singură cu cele două fiice. Femeia suferă și azi de boli venerice din cauza fostului soț, care a înșelat-o de nenumărate ori

Maria Lupu are 54 de ani, iar în urmă cu 17 ani a venit pentru prima dată la racla cu moaștele Sfintei Parscheva de la Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Aceasta a venit să se roage pentru sănătate și liniște în familie, după ce soțul, cu care are și doi copii, a părăsit-o pentru o altă femeie. Maria Lupu s-a îmbolnăvit după ce a trecut prin această despărțire, iar de atunci vine an de an, tocmai din comuna Drăgănești, județul Tulcea, să se roage la sfintele moaște.

„Eu nu am venit niciodată de ziua Sfintei Parascheva, dar de câte ori am ieșit din spital, am trecut pe aici și m-am închinat. Veneam la spital la Iași pentru că voiam să văd ce am la cap, că am avut un necaz și am început să amețesc, pe fond nervos, de la supărare. Acum, sunt operată pe coloană și mă doare un picior de nu mai pot, până la genunchi. Când am venit prima dată la Iași, aveam 37 de ani, când mi-a fost rău la cap, chiar când m-am despărțit de soțul meu.

M-am îmbolnăvit după acest necaz, amețesc instant când mă supăr și nu pot dormi, totul e pe sistem nervos. Mă protejez cât pot. Acum mă rog pentru sănătatea mea, a copiilor și a nepoților. Am nepoți, iar una din fiice e din nou însărcinată. Am două fete și doi gineri, cu care mă înțeleg foarte bine. Soțul a plecat acum 17 ani cu amanta, iar de atunci sunt singură și mi-am pus în gând că nu îmi mai trebuie nimeni niciodată”, a declarat Maria Lupu.

„O duc foarte bine. Dacă știam că e atât de bine, divorțam de când m-am măritat”

De 17 ani, această femeie trăiește singură și după crunta dezamăgire pe care a avut-o din cauza fostului soț, Maria Lupu nu și-a mai dorit pe nimeni în viața ei. Toți bărbații care au încercat să o cucerească au fost refuzați și unul dintre ei chiar a cerut-o de soție. Femeia povestește că acum o duce mult mai bine decât atunci când era căsătorită.

„Nu mai vreau pe nimeni, m-a dezamăgit total și nu îmi mai trebuie. Nu am mai vrut alt bărbat în viața mea, chiar dacă a fost un moment în care era să mă căsătoresc. Nu mai vreau nici așa ca aventuri, cum e lumea asta, dar nu vreau să văd pe nimeni. În ograda mea nu intră decât prietenii sau nașii. De când am divorțat de el și mi-a furat actele, nu mai știu nimic de el. O duc foarte bine, dacă știam că e atât de bine, divorțam de când m-am măritat. Nu imi trebuie bărbați. Pentru ce? Pentru 20 de centimetri de sculă, să țin un bou întreg?”, a adăugat femeia părăsită.

Femeia suferă de boli venerice transmise de la fostul soț

Maria Lupu a știut mereu de aventurile extraconjugale ale soțului său, dar pentru a-și ține familia unită a trecut peste fiecare infidelitate. Și-a iertat fostul soț chiar și când a umplut-o de boli venerice, aduse de la amantele la care mergea. Femeia a povestit și cum s-a îndrăgostit fostul soț de femeia pentru care și-a părăsit familia. Bărbatul a mers împreună cu colegii la o prostituată, iar după ce toți s-au iubit cu ea, el s-a îndrăgostit și au rămas împreună.

„El toată viața a umblat pe la femei, cu câte 20 de lei, mergea și își făcea plăcerile. Eu am știut mereu, dar nu aveam ce să îi fac. Îl lăsam să se distreze și eu îmi vedeam de casă și de fetele pe care le avem împreună. Când m-a părăsit pentru aia, una din fete avea 9 ani, iar cealaltă 19. Le-am crescut foarte bine singură. Mi-a adus și boli de la vagaboantele la care se ducea, și acum sunt bolnavă din cauza lui. Dacă vă povestesc cum s-a îndrăgostit de asta pentru care m-a lăsat, vă dați seama ce om este.

Este vorba despre o fată de pe aici, de prin zonă, de care se știa că îi place viața, a mers la ea cu toți colegii, înclusiv cu inginerul lor, s-au distrat toți cu ea, iar el, ca fraierul, s-a îndrăgostit și și-a lăsat familia pentru ea. De atunci sunt împreună și când am mers și am dus nepoata la grădiniță, m-am întâlnit cu ea și era cu o fetiță de aceeași vârstă cu nepoata mea. Vă dați seama? Nu mă mai interesează de el”, a precizat Maria Lupu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *