Prima pagină » Actualitate » Mărturiile cutremurătoare ale bărbatului din Capitală care-și plimba iubita decedată într-un căruț
Mărturiile cutremurătoare ale bărbatului din Capitală care-și plimba iubita decedată într-un căruț

Mărturiile cutremurătoare ale bărbatului din Capitală care-și plimba iubita decedată într-un căruț

21 iul. 2024, 09:40,
BZI.ro, în Actualitate

Apar noi informații în cazul femeii decedate care seara trecută era transportată într-un cărucior, de concubin, pe o stradă din Capitală. Ce au descoperit cadrele medicale. Cum ar fi murit, de fapt, aceasta.

Scene de groază s-au derulat seara trecută pe o stradă din Capitală. Un bărbat transporta cadavrul iubitei sale într-un cărucior, pe stradă, în București.

În momentul în care a fost luat la întrebări de autorități, individul în vârstă de 55 de ani a spus că se îndrepta spre o benzinărie de unde urma să sune la 112, el neavând telefon.

Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului din București care își plimba iubita decedată într-un căruț

Oamenii legii l-au reținut seara trecută pe bărbatul din București care își plimba iubita decedată într-un căruț și l-au dus la audieri. Bărbatul le-a spus și jurnaliștilor, dar și autorităților că el nu i-a făcut niciun rău partenerei sale de viață și că nu știe de ce a decedat femeia.

„Am lăsat-o vie”, a spus el, scrie Antena3 CNN.

În această dimineață, medicii legişti au finalizat necropsia. Rezultatele arată că moartea femeii nu a fost violentă. Ar fi decedat din cauza unui infarct, scrie stiripesurse.ro.

” La data 19.07.2024, în jurul orei 20.45, Poliţia Capitalei – Secţia 24 a fost sesizată, atât prin apel 112, cât şi în mod direct de către participanţii la trafic, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 a fost văzut un bărbat care mergea pe stradă, cu un cărucior în care s-ar afla cadavrul unei femei. Poliţişti din cadrul Secţiei 24 s-au deplasat în zona indicată şi au depistat bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, fiind imobilizat”, a transmis Poliţia Capitalei vineri seara.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort pe un drum din Galați

La începutul lunii iunie, cadavrul unui bărbat a fost găsit pe un drum din Galați, cu urme de violenţă pe corp. Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii la momentul respectiv, victima a fost identificată ca având 48 de ani şi domiciliul în comuna Lungani, judeţul Iaşi.

„Poliţiştii au stabilit că, în seara de 2 iulie a.c., în jurul orei 21:12, pe fondul unui conflict verbal izbucnit între bărbatul de 48 de ani şi un altul, de 45 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Vaslui, acesta din urmă l-ar fi urmărit pe cel dintâi şi, ulterior, l-ar fi agresat fizic, provocându-i mai multe leziuni. În urma efectuării necropsiei bărbatului de 48 de ani, s-a stabilit că moartea acestuia a survenit din cauze patologice”, au precizat autoritățile la momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *