Prima pagină » Titlurile zilei » Mărturii infernale ale unor tinere obligate să facă sex pe bani! Doi bărbați și o femeie, „dați în gât” de minorele exploatate! Fetele le-au povestit procurorilor, cu lacrimi în ochi, chinurile prin care au fost nevoite să treacă (Exclusiv)
Mărturii infernale ale unor tinere obligate să facă sex pe bani! Doi bărbați și o femeie,

Mărturii infernale ale unor tinere obligate să facă sex pe bani! Doi bărbați și o femeie, „dați în gât” de minorele exploatate! Fetele le-au povestit procurorilor, cu lacrimi în ochi, chinurile prin care au fost nevoite să treacă (Exclusiv)

23 nov. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

Doi bărbați și o femeie vor fi nevoiți să dea socoteală în fața judecătorilor ieșeni, după ce au fost acuzați că au dus la produs mai multe minore. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis recent în judecată pe Robert Paul Agape, Florin Bogdan și Vasilica Petronela Toderașcu, sub acuzația de proxenetism. Asta, după ce mai multe tinere li s-au plâns anchetatorilor cu privire la chinurile prin care au fost obligate să treacă

Mărturii infernale ale unor tinere obligate să facă sex pe bani! Doi bărbați și o femeie din Iași au fost „turnați” de minorele exploatate! Fetele le-au povestit procurorilor, cu lacrimi în ochi, chinurile prin care au fost nevoite să treacă. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis recent în judecată pe Robert Paul Agape, Florin Bogdan și Vasilica Petronela Toderașcu, sub acuzația de proxenetism.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii „BZI” au prezentat și alte cazuri de proxenetism.

Robert Paul Agape, Florin Bogdan și Vasilica Petronela Toderașcu, acuzați de proxenetism

Anchetatorii ieșeni au afirmat că Robert Paul Agape, Florin Bogdan și Vasilica Petronela Toderașcu au intrat în vizorul lor în cursul anului trecut.

„În fapt, s-a reținut că, în perioada octombrie 2020 – august 2021, inculpații R.P.A. și F.B. (Robert Paul Agape și Florin Bogdan) au determinat mai multe persoane vătămate minore să practice prostituția în folosul lor și le-au înlesnit acestora activitatea de practicare a prostituției prin publicarea și promovarea anunțurilor privind prestarea de activități sexuale contra-cost la rubrica Matrimoniale a unui site de profil, precum și prin închirierea imobilelor din municipiul Iași în care acestea practicau prostituția, monitorizându-le și gestionându-le activitățile de practicare a prostituției și exercitând, totodată, acte de constrângere asupra acestora prin amenințarea cu acte de violență și cu moartea pentru a le determina să continue practicarea prostituției în modalități menite să genereze sume mari de bani, obținând astfel foloase de natură patrimonială.

De asemenea, s-a reținut că, în perioada august – septembrie 2021, inculpata V.P.T. s-a interesat în mod constant de activitatea de practicare a prostituției a uneia dintre persoanele vătămate minore, obținând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către aceasta”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieșenii, încătușați după mărturiile victimelor

Oamenii legii au mai afirmat că suspecții au fost reținuți în urmă cu câteva luni, după mărturii infernale ale unor tinere obligate să facă sex pe bani.

„Prin ordonanțele organelor de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Serviciul de Investigații Criminale, s-a dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

De altfel, în cadrul procesului, 4 tinere sunt considerate părți vătămate.
În una dintre edițiile anterioare, reporterii „BZI” au prezentat cazul unui alt suspect de comitere a unei infracțiuni similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *