Prima pagină » Coronavirus » Mărturii cumplite a persoanelor care au avut coronavirus! Au resimţit simptome şi după 80 de zile
Mărturii cumplite a persoanelor care au avut coronavirus! Au resimţit simptome şi după 80 de zile

Mărturii cumplite a persoanelor care au avut coronavirus! Au resimţit simptome şi după 80 de zile

07 iun. 2020, 10:45,
George Cristian în Coronavirus

Mărturii cumplide din partea unor persoane care au avut coronavirus. O jurnalistă din Scoţia a explica cât de grav e noul virus. Virusul a făcut ravagii pentru ea şi resimte simptomele şi la 80 de zile de la infectare

Jurnalista din Scoţia povesteşte că a fost infecta pe data de 15 martie şi ca simptomele au revenit după 12 zile, dar nici acum nu se simte bine.

Eram o femeie sănătoasă şi cu o condiţie fizică bună

Jurnalista Vonny LeCler a povestit pentru The Atlantic faptul că a fost infectată pe data de 16 martie, iar simptomele au revenit la 12 zile de la infectare şi persistă şi la 80 de zile. În acest moment, starea de sănătate a jurnalistei nu este una mai bună.

„Înainte de asta, eram o femeie de 32 de ani sănătoasă, cu o condiţie fizică bună. Am ajuns să nu pot să stau sub duş fără să mă simt obosită. Chiar şi cititul unei cărţi este epuizant”, a spus ea pentru The Atlantic.

Toţi medicii la care a fost au explicat că are COVID-19

Jurnalista a povestit faptul că nu a reuşit să facă un test covid, dar mai mulţi medici i-au explicat că, fără nicio îndoială, este vorba despre COVID-19

Jurnalista nu a reuşit să facă un test, dar a vizitat mai mulţi doctori. „Toţi au spus că fără nicio îndoială este vorba despre Covid-19”, a declarat LeClerc.

Conform publicaţiei The Atlantic, nu este singurul caz şi că mii de oameni trec prin aceeaşi dramă, printre aceste cazurii regăsindu-se profesori universitari sau profesori de boli infecţioase. Nouă dintre ei au fost contactaţi şi mărturisit situaţia lor pentru publicaţie.

Ce este Coronavirus: O combinaţie dintre mai multe tulpini

Chinezii trag primele concluzii ale efectelor COVID-19 asupra corpului uman. E ca o combinație, în unele cazuri letală, de SARS și HIV. Adică afectează și plămânii, și sistemul imunitar. E foarte posibil, spun cercetătorii chinezi, ca aparatul respirator să sufere leziuni ireversibile chiar și în cazul pacienților vindecați. Rezultatele prezentate până acum se bazează pe autopsiile bolnavilor care au contractat virusul și n-au mai putut fi salvați, scrie Global Times.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`