Prima pagină » Local » Mărturia șocantă a femeii din Țibănești care a trecut prin clipe de groază după ce un vecin a încercat să o violeze! „M-am apărat cât am putut”         

Mărturia șocantă a femeii din Țibănești care a trecut prin clipe de groază după ce un vecin a încercat să o violeze! „M-am apărat cât am putut”         

06 aug. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu în Local

O femeie din comuna Țibănești a trecut prin clipe de groază după ce un vecin a intrat peste ea în casă. Acesta a încercat să o violeze. Alina povestește că nu este prima dată când bărbatul dă buzna peste ea

Alina, o ieșeancă din comuna Țibănești, s-a trezit în miez de noapte cu un bărbat în casă. Acesta a încercat să o violeze, dar femeia a început să țipe ca din gură de șarpe. Petronel Stamatin este cel care a încercat să o violeze pe femeia în vârstă de 41 de ani. Cei doi sunt vecini, iar acest incident nu ar fi fost unul singular.

„Era sâmbătă noaptea, pe la 12, când a intrat brusc peste mine în casă. A început să mă lovească și a încercat să mă violeze. Am și acum vânătăi pe mâini de la cum m-a împins și m-a izbit. Am încercat cât am putut să mă apăr. Nu știu cum am scăpat din mâinile lui. Nu este prima dată când vine așa la mine, data trecută era mort de beat și l-am dat ușor afară”, a povestit Alina, victima tentativei de viol.

Femeia din comuna Țibănești a trecut prin clipe de groază, dar a fost salvată de vecini

Alina a reușit să scape ca prin minune, după ce vecinii au auzit țipete și au sunat la 112.

„Era miezul nopții și se auzeau țipete. Mi-a fost frică că a intrat cineva peste ea în casă și poate, Doamne ferește, o omoară. Ea locuiește singură, nu are pe nimeni și nu știi ce nenorociri se pot întâmpla. Am sunat la Poliție, a venit un echipaj și l-au luat. Bine că l-au luat că poate mai făcea cuiva așa”, a spus Andreea, vecina care a fost martor și a sunat la 112.

Alina locuiește singură de când fiica sa a fost dată în grija unui asistent maternal.

„Eu sunt singură, cred că de asta a și încercat să vină de două ori până acum peste mine. Fata mea e la Pașcani în asistență maternală. Bine că l-a arestat”, a mai povestit Alina.

Petronel Stamatin se află acum în spatele gratiilor

În urma incidentului, ieşeanul a ajuns după gratii. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis recent cererea făcută de anchetatori pe numele individului. De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. De altfel, cel mai probabil, Petronel Lilian Stamatin (44 de ani) va ataca această hotărâre emisă de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, judecătorii din cadrul Tribunalului ieşean vor stabili ce se va întâmpla în continuare cu individul suspectat de tentativă de viol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *