Prima pagină » Local » Marșul LGBTQ a fost aprobat de Primăria Iași în iunie 2022. Ediția de anul trecut s-a lăsat cu scandal

Marșul LGBTQ a fost aprobat de Primăria Iași în iunie 2022. Ediția de anul trecut s-a lăsat cu scandal

05 mai 2022, 07:06, 17 ,
în Local

Este a doua ediţie a marşului LGBTQ la Iași după ce primăria a aprobat data la care minoritățile sexuale vor defila. Prima ediție s-a lăsat cu scandal după ce s-a lansat ştirea falsă precum că primarul nu a aprobat marșul minorităților.

La acea vreme edilul Mihai Chirica a precizat că nu exista niciun refuz din partea primăriei şi că totul este o campanie de denigrare:

”Am redescoperit manipularea, răutatea, eșecul de personalitate, viciile și dezamăgirea personală care devin o formulă ideală pentru a stârni ură.
Oare este bine să băgăm ura în sufletul oamenilor sau să spunem adevărul?…
Sincer, îmi este rușine de rușinea lor pentru că sunt ieșeni.
Îmi pare rău de confuzia adusă de ei în spațiul public, de faptul că vor să sâdeşca ură între minorități și că, de fapt, nu merită nici măcar acestă reacție. Să vă fie rușine, “domnilor” spunea primarul municipiului Iași, Mihai Chirica.

Altfel spus, Primăria Iași a aprobat marşul minorităților LGBTQ pentru data de 5 iunie între orele 16:00 – 18:00 pe traseul: Corpul A al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” – Casa de Cultură a Studenților – Bulevardul Independenței – Str. Elena Doamna – Str. Anastasie Panu – Piața Palatului Culturii.

Comentarii
  • Stai sa vezi anul acesta ce scandal va ieși!!!

  • Participă și Putin?

  • lgbtstudio.ro face angajari

  • Tot insista ca le place sa impinga rahatul la deal. Le pute gura si sula a rahat si vor drepturi…

  • Trebuie organizat contra marsul pentru apararea familiei si impiedicarea cresterii vizibilitatii deviatiilor sexuale. Cred ca se ocupa Mitropolia, ca de obicei. Asta va fi cel pasnic.
    Cel neoficial… hai galeria!

  • la poule en kur

    Ma kc pe voi dezaxati de poponari, trebuie neaparat sa va dati in stamba pe strazi sa va vada copiii, nu v-o puteti trage in koor la voi acasa? Ar trebui si noi, cei 99,9999 % de oameni normali sa iesim in strada si sa promovam normalitatea, nu monstruozitatile naturii? Daca tot v-a aprobat (cur)chirica asa ceva treceti mai intai pe la el si pe ceilalti kktzi de consilieri care au aprobat asa ceva si trageti-le cate una la ciok si una la boooci!

  • Pai si Chirica Mihai participa la marș impreuna cu cumatrul sau Vasile Harabagiu Gabriel. Amandoi sunt poponari…

  • de ce trebuie sa asistam la parada unora care isi afiseaza in parada ceea ce fac ei cu sexul lor ??????????????????????????????? Faceti bre ce vreti cu sexul vostru pe toate gardurile , de ce trebuuie sa ne aratati ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • stati bre in banca voastra si faceti ce doriti cu sexul vostru , va interzice cineva ????? de ce trebuie sa asistam la parada sexurilor voastre ?????????????????? Scaraotchi sarsaila pe pmant …………………

  • Homosexualii sunt persoane frustrate care, din ura pentru iubirea pura și necondiționată, muncesc cu rahat acest sentiment care ar trebui sa fie sublim. Relațiile dintre ei se bazează pe ura și posesiune nu pe iubire. Sunt misogini și au un retard sufletesc imens. Din atâtea frustrări devin narcisist, dar în mediocritatea lor, nu realizează ca totul la ei miroase a rahat. Nu au constiinta și nici iubire și respect de sine. Sunt doar niște clovni ai intunericului.

  • Un batran, abia tinandu-se pe picioare, vine grabit la serviciul pasapoarte.
    – Vreau pasaport in regim de urgenta, ca sa plec cat mai repede din tara.
    – Pai n-aveti nevoie de pasaport in Europa.
    – Europa e prea aproape… vreau sa ma duc la capatul lumii.
    – Da’ de ce?
    – Nu sunt de acord cu politica fata de gay!
    – Cum asa?
    – Pe vremea lui Antonescu ii impuscau. Gheorghiu-Dej ii baga la puscarie. Ceausescu ii inchidea la balamuc. Acum, dupa revolutie, i-au lasat in pace si le-au dat drepturi.
    – Si-atunci?
    – Mi-e teama sa nu devina OBLIGATORIU…

  • Sexul sta la baza vietii. A-l perverti, asa cum fac homosexualii, inseamna sa-ti bati joc de viata.

  • FU 2 10 GURA DE PRIMAR POPONAR! SA VEZI DE CE SCANDAL O SA AI PARTE ANUL ASTA! IAR PE BOLNAVII TAI MINTALI DACA I PRINDEM PE STRAZI DE DATA ASTA NU MAI SCAPA INTREGI! CU TOATA JANDARMERIA MA TI! IAȘUL ESTE IMPOTRIVA POPONARILOR SI IMPOTRIVA PRIMARULUI CORUPT CHIRICA! CE AI PRIMIT LA SCHIMB MAI CORUPTULE SA ITI SCHIMBI IN ASA HAL DECLARATIA DE LA UN AN LA ALTUL? AI INCEPUT SA BAGI LIMBA MAI ADÂNC IN CURUL NEOMARXISTILOR? SA VEZI CE PATITI ANUL ĂSTA!

  • Cate istericale din partea telespectatorilor lui Gadea si Ciutacu mai sus. :)) Ei n-au nicio treaba, nu-i intereseaza ca-si distrug masinile prin tara fiindca taxele si impozitele lor se duc in pensii speciale – iar pensionarul special ex-parlamentar Dorneanu isi face singur dreptate -, in loc sa se indrepte catre infrastructura rutiera. Nu-i doare capul de lipsa de eficienta a aparatului bugetar supradimensionat si plin de clientela de partid. Nu le pasa nici macar cand (sper) constata ca avem singurul Guvern din Uniunea Europeana care nu ia nicio masura in privinta inflatiei, platim pe alimente si carburanti mai mult decat in majoritatea tarilor in care salariul minim pe economie depaseste 1000 de euro. Te duci in spital sa te faci bine si iesi si mai bolnav (daca mai scapi cu zile), la scoala copilul trebuie sa fie atent sa nu cada ceva peste el in timp ce invata din manuale tiparite in urma cu 50 de ani si cetateanul roman isi iese din fire cand aude ca un numar insignifiant de insi se plimba 1-2 ore pe un traseu, o singura data pe an (majoritatea sunt oricum de la ONG-uri sau sustinatori, 99% dintre cei vizati se feresc cat pot de voi – oricum putini de tot raman in tara). Care e problema, bigotilor? Voua v-ar conveni ca soferii revoltati de traficul infernal din perioada Sarbatorii Sfintei Cuvioase Parascheva sa strige la unison: „opriti pelerinajul, nu-i vrem pe astia sa ne blocheze drumurile”?. Nu, nu v-ar conveni. La voi democratia inseamna sa vi se faca pe plac, daca un lucru e impotriva a ceea ce vreti, hai sa aruncam cu pietre, sa injuram, sa rupem picioare sau sa aberam precum „Eusebiu”. Cel mai amuzant lucru e ca la cum scrieti majoritatea celor de mai sus, tare ma tem ca astia pe care-i blamati contribuie la ajutoarele sociale pe care le incasati. :)) Si Eusebiule, ia priveste tu la comentariile sosocilor ca tine asupra vizitei Primei Doamne a Statelor Unite si a intalnirii sale cu Carmen Iohannis. Sunteti cei mai mari misogini ai Europei si vorbiti de altii, mai mare rusinea. :))

  • Sa dea Domnul o ploaie cu spume💦💦💦💦
    sa va mureze si sa va carati de acolo
    💨🥶🥶si cu fulgere sa va carati de aici

    huo

  • poze cand sunt huiduiti si maturati de furtuna si ploaie
    si cu fulgere
    sa se care ca mie greata

  • Revoltaților de mai sus, s-a cărat biata limbă română, înspăimântată fiind de voi. Prea brutal ați asasinat-o! E și foarte spectaculos să îi vezi pe toți ăștia care au fentat școala venind să pozeze în moraliști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *