Prima pagină » Sport » Marius Șumudică nu poate uita ratarea transferului lui Alibec la Gaziantep: „Aș fi dat eu diferența respectivă!”
Marius Șumudică nu poate uita ratarea transferului lui Alibec la Gaziantep:

Marius Șumudică nu poate uita ratarea transferului lui Alibec la Gaziantep: „Aș fi dat eu diferența respectivă!”

10 sept. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Antrenorul Marius Șumudică a urmărit prestațiile lui Denis Alibec din meciurile echipei naționale cu Irlanda de Nord și Austria. Tehnicianul regretă că nu l-a putut aduce pe internaționalul român la echipa sa, Gaziantep.
Oficialii Astrei au cerut o sumă cu 200.000 de euro mai mare față de cea oferită de turci, iar tranzacția a picat. Șumudică spune că ar fi dat diferența din propriul buzunar.

Marius Șumudică: „A fost impecabil! M-aș fi implicat eu și aș fi dat diferența!”

„Denis a fost impecabil la Națională. În cele 2 meciuri a fost impecabil! M-am săturat câte mesaje le-am dat bașkanilor de aici ca să le arăt ce jucător au pierdut pentru o sumă modică, de 200.000 de euro, cât era diferența să plătească transferul. A fost o prostie, trebuia să vină acum! Încă nu dispun de asemenea sume, că m-aș fi implicat eu și aș fi dat diferența respectivă, numai să-l am pe Alibec aici!”, a spus Marius Șumudică.

Denis Alibec, dezamăgit de ratarea transferului

„Nu am mai răspuns la nimeni, la niciun agent. Dacă va veni o ofertă la club și va fi convenabilă și pentru mine, vom vorbi. M-am săturat de discuții. Sunt puțin supărat pe Ioan Niculae, dar e echipa lui, ce pot să fac?!… Mă așteptam să fie puțin alături de mine, dar… fiecare face ce vrea!”, a declarat Denis Alibec.

Denis Alibec va reveni, astfel, la Astra Giurgiu după meciurile echipei naționale. În următoarea etapă, a treia a sezonului din Liga 1, formația antrenată de Bogdan Andone întâlnește Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, de la ora 19:00. În primele etape, Astra Giurgiu a suferit 2 înfrângeri fără gol marcat, 0-3 cu FCSB și 0-2 la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *